Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 27

Turnyras Portugalijoje Ričardui Berankiui baigėsi po pirmos kovos

Ričardas Berankis ketvirtame turnyre iš eilės iš varžybų pasitraukė jau po pirmos kovos. Portugalijoje vykstančiame ATP 250 serijos „Millennium Estoril Open“ turnyro pirmame rate lietuvis 3:6, 7:6(6), 4:6 nusileido Robinui Haase‘ui. Mačas truko dvi valandas ir 24-ias minutes. Tai buvo pirmas abiejų žaidėjų susitikimas.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / PBZ Zagreb Indoors nuotr.

R.Berankis nesėkmingai pradėjo dvikovą ir po pralaimėto pirmo seto atsiliko 3:6, 1:4. Lietuvis sugebėjo atsitiesti ir antrą mačo dalį laimėjo po pratęsimo. Tačiau trečio seto viduryje R.Berankis penktą kartą pralaimėjo savo padavimų seriją ir daugiau atsitiesti, nors kelis kartus buvo arti to, nesugebėjo. 

24-erių metų R.Berankis paskutinį kartą vienetų varžybose pergalę šventė kovos 6-ą dieną. Geriausias Lietuvos tenisininkas vienetų varžybose pralaimėjo penktą mačą iš eilės.

Susitikimo nugalėtojas gavo 20 reitingo taškų. 101-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis R.Haase‘as antrame rate susitiks su pirma turnyro rakete ir 12-ą vietą pasaulio reitinge užimančiu ispanu Feliciano Lopezu.

R.Berankis dalyvaus ir „Millennium Estoril Open“ turnyro dvejetų varžybose.  Jis poroje su Australijos atstovu Marinko Matosevičiumi dėl patekimo į ketvirtfinalį kovos su Alejandro Gonzalezu ir Pablo Carreno Busta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius