BMW išleido „M Performance“ apdailos priedus naujiems modeliams

Automobilių koncernas BMW išleido specialius „M Performance“ priedus naujiesiems BMW modeliams: dinamiškam bei elegantiškam „BMW 2“ serijos kabrioletui ir visureigiams „BMW X5M“ bei „BMW X6M“. „M Performance“ dalys suteikia šiems ir taip sportiškiems modeliams daugiau dizaino akcentų bei veržlumo.
BMW X6 su „M Performance“ apdaila
BMW X6 su „M Performance“ apdaila

„BMW kuriami „M Performance“ linijos automobilių apdailos ir galios paketai yra tarpinis variantas tarp įprastos komplektacijos modelio ir sportinio M varianto: jie padeda sustiprinti įprasto BMW automobilio sportišką charakterį. Dar viena svarbi detalė yra ta, kad „M Performance“ komponentais papildyti automobiliai išsaugo gamyklinę garantiją, taip pat padidėja tokių personalizuotų automobilių išliekamoji vertė. Šie priedai tampa vis labiau paklausūs, todėl koncernas juos pritaikė jau beveik visų BMW serijų automobiliams“ – sako BMW įgaliotosios atstovės Lietuvoje „Krasta Auto“ servisų tinklo vystymo direktorius Laurynas Sivilevičius.

BMW X6 su „M Performance“ apdaila
BMW X6 su „M Performance“ apdaila

Ryškiam „BMW 2“ serijos kabrioletui – dar daugiau išskirtinumo

„BMW 2“ serijos kabrioleto veržlumas išryškinamas juodos spalvos „M Performance“ akcentais. Į akis krenta nauja slenksčių apdaila, juodos radiatoriaus grotelės, galinio vaizdo veidrodėliai su anglies pluošto korpusu ir agresyviau atrodantis galinio bamperio difuzorius, kuris taip pat pagerina automobilio aerodinamiką. „M Performance“ specialistų patobulinto „BMW 2“ serijos kabrioleto portretą vainikuoja itin mažo svorio specialaus dizaino 19-os colių ratai.

Kabrioleto salone po „M Performance“ specialistų prisilietimo irgi atsirado naujovių. Ten dabar karaliauja „Alcantara“ oda, automobilio sportiškumą pabrėžia apdailos elementai iš anglies pluošto. Tai pavarų perjungimo ir rankinio stabdžio svirčių apdaila, porankiai ir durų rankenėlės iš anglies pluošto, arba puikiai prie rankų „limpantis“ anglies pluošto vairas aptrauktas Alcantara oda. Automobilį puošia ir „M Performance“ logotipais pažymėti slenksčių antdėklai bei kilimėliai.

„M Performance“ specialistai siūlo galios didinimo paketą ir varikliui

„M Performance“ specialistai neapsiribojo tik kosmetiniais štrichais – išskirtinio kabrioleto pirkėjai gali rinktis ir galios padidinimo paketą dyzelinės versijos 220d varikliui. Su juo dinamiško dviejų litrų darbo tūrio dyzelinio motoro galia padidėja 15 arklio galių ir siekia 204 AG. 

Padidėjus galiai pagerėjo ir dinaminės „BMW 220d M Performance“ kabrioleto charakteristikos. Jis iki 100-o kilometrų per valandą greičio įsibėgėja per 7,1 sekundės. T.y. 0,3 sek. greičiau, nei standartinė kabrioleto versija. Na, o sportiško automobilio apetitas degalams liko stebėtinai kuklus – vidutinės „BMW 220d M Performance” kabrioleto dyzelino sąnaudos tėra 4,7 litro šimtui kilometrų kelio.

Nepamiršo ir galingiausių visureigių

BMW pristatė seriją „M Performance“ linijos aksesuarų ir apdailos elementų sportiškiausiems koncerno visureigiams „X5M“ ir „X6M“. Abu „M Performance“ patobulinti visureigiai išsiskiria naujomis radiatoriaus ir šoninėmis grotelėmis su „M“ logotipais ir juodais rėmeliais, galinio vaizdo veidrodžiais su anglies pluošto korpusais. Veržlius visureigių siluetus papildo trispalvės M juostos, kurios primena apie šlovingas BMW automobilių pergales lenktynių trasose.

„M Performance“ specialistai pasirūpino ir išskirtiniais štrichais galingiausių ir dinamiškiausių bavarų visureigių salonuose. Prietaisų skyde atsirado anglies pluošto apdaila, Alcantara ir anglies pluošto deriniu pasipuošė centrinis tunelis ir „M Steptronic“ 8 pavarų dėžės valdymo blokas. Pavarų dėžės svirtis ir vairas šiose versijose pažymėti „M Performance“ logotipais. Daugiau sportiškumo automobilių interjerui suteikia ir iš nerūdijančio plieno pagamintas pedalų blokas, o pravėrus duris „BMW X5 M“ ir „BMW X6 M“ keleivius pasitinka slenksčių apdaila iš poliruoto nerūdijančio plieno, kur „M Performance“ logotipai išryškinami šviesos diodų šviesa. Todėl dinamiški ir sportiškiausi koncerno visureigiai „BMW X5 M“ ir „BMW X6 M“ su „M Performance“ paketu – tai solidūs automobiliai kurių neįmanoma nepastebėti, skirti tikriems automobilių gurmanams.

Be šių modelių, „M Performance“ paketus galima įsigyti ir kitiems BMW automobiliams: „BMW 1“ serijai (nuo 2011 metų), „BMW 2“ serijai (nuo 2014 m.), „BMW 3“ serijai (nuo 2012 m.), „BMW 5“ serijai (nuo 2009 metų), „BMW 6 serijai“ (nuo 2011 m.), „BMW X4“ (nuo 2014 m.), „BMW X5“ (nuo 2007 metų) ir „BMW X6“ (nuo 2008 metų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius