Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1000 km lenktynėse pirmą kartą dalyvaus rotorinį variklį turinti „Mazda RX-8“

„Autoplius Fast Lap“ 2014-aisiais antras likęs Tauras Tunyla, Lenkijos ralio vicečempionas Dominykas Butvilas ir kelis kartus ant „Autoplius Fast Lap“ „Street“ klasės nugalėtojų podiumo lipęs Mantas Mikuckas susijungė į vieną komandą bei dalyvaus 2015-ųjų 1000 km lenktynėse.
„Mazda RX-8“
„Mazda RX-8“

Komanda ketvirtadienį pristatė naują pagrindinį savo rėmėją – Europos parlamento narį Antaną Guogą.

„Visada mėgau sportą, ir džiaugiuosi, kad ir aš galiu paremti tuos, kuriais tikiu. Manau, kad jie pavarys!“, – džiaugėsi A.Guoga.

1000 km lenktynėse iš šių lenktynininkų yra dalyvavęs D.Butvilas ir M.Mikuckas, T.Tunylai 2015-ųjų lenktynės bus pirmos karjeroje.

D.Butvilas yra tapęs absoliučiu Lietuvos ralio čempionu 2012 ir 2013 metais, o šiemet dalyvavo Lenkijos ralio čempionate, kur atstovavo gamyklinę „Subaru“ komandą. T.Tunyla dalyvauja ir reguliariai trypia podiumą „Autoplius Fast Lap“ lenktynėse, o anksčiau kelis kartus buvo tapęs Lietuvos kartingo čempionu. M.Mikuckas Lietuvoje geriau žinomas kaip vienas sėkmingo start-up'o „Vinted“ įkūrėjų, tačiau prieš porą metų jis nusprendė išbandyti jėgas ir automobilių sporte.

Komandos automobilis – pirmasis 1000 km lenktynėse rotorinį variklį turintis „Mazda RX-8“. Tikslesnių automobilio techninių savybių lenktynininkai dar neatskleidžia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius