Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1000 km lenktynėse pirmą kartą dalyvaus rotorinį variklį turinti „Mazda RX-8“

„Autoplius Fast Lap“ 2014-aisiais antras likęs Tauras Tunyla, Lenkijos ralio vicečempionas Dominykas Butvilas ir kelis kartus ant „Autoplius Fast Lap“ „Street“ klasės nugalėtojų podiumo lipęs Mantas Mikuckas susijungė į vieną komandą bei dalyvaus 2015-ųjų 1000 km lenktynėse.
„Mazda RX-8“
„Mazda RX-8“

Komanda ketvirtadienį pristatė naują pagrindinį savo rėmėją – Europos parlamento narį Antaną Guogą.

„Visada mėgau sportą, ir džiaugiuosi, kad ir aš galiu paremti tuos, kuriais tikiu. Manau, kad jie pavarys!“, – džiaugėsi A.Guoga.

1000 km lenktynėse iš šių lenktynininkų yra dalyvavęs D.Butvilas ir M.Mikuckas, T.Tunylai 2015-ųjų lenktynės bus pirmos karjeroje.

D.Butvilas yra tapęs absoliučiu Lietuvos ralio čempionu 2012 ir 2013 metais, o šiemet dalyvavo Lenkijos ralio čempionate, kur atstovavo gamyklinę „Subaru“ komandą. T.Tunyla dalyvauja ir reguliariai trypia podiumą „Autoplius Fast Lap“ lenktynėse, o anksčiau kelis kartus buvo tapęs Lietuvos kartingo čempionu. M.Mikuckas Lietuvoje geriau žinomas kaip vienas sėkmingo start-up'o „Vinted“ įkūrėjų, tačiau prieš porą metų jis nusprendė išbandyti jėgas ir automobilių sporte.

Komandos automobilis – pirmasis 1000 km lenktynėse rotorinį variklį turintis „Mazda RX-8“. Tikslesnių automobilio techninių savybių lenktynininkai dar neatskleidžia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius