Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„D1Sport“ Žiemos taurės nugalėtojas – Gediminas Levickas

Praėjusį šeštadienį Trakų „Dvarkiemio“ aikštelės parketą sudrebino paskutinysis Žiemos taurės etapas, surengtas „D1Sport“ komandos. Šoninio slydimo žiemos sezonas – uždarytas.
„D1Sport“ žiemos taurės finalas
„D1Sport“ žiemos taurės finalas / „Drift snaps“ nuotr.
Temos: 2 Žiema Driftas

Visų pamėgtame ir vėl veikiančiame „Dvarkiemyje“ susirinko visi automobilių sporto mėgėjai, kurie turėjo galimybę palepinti savo akis nepaprastai geru reginiu bei įspūdingais šoninio slydimo bolidais. Nors oras buvo itin nepalankus, tikrieji šonaslydžio gerbėjai nepabūgo ir stebėjo „šokius lietuje“. Žvarbus vėjas ir stiprus lietus pasunkino pilotų darbą slysti šonu, tačiau nei vienas iš dalyvių nepasidavė ir kovojo iki galo. 

Geltoną BMW E30 „taxi“ bolidą vairuojantį Benediktą Čirbą tebebuvo aplipusios negandos nuo praeitų etapų: šį kartą pradėjus važiuoti, automobilis sustojo trasos viduryje ir nesugebėjo pajudėti iš vietos, tad pasirodymą teko stabdyti iki porinių važiavimų, kol bolidas buvo suremontuotas. 

„Drift snaps“ nuotr./„D1Sport“ žiemos taurės finalas
„Drift snaps“ nuotr./„D1Sport“ žiemos taurės finalas

Artūras Ravluškevičius, „D1Sport“ komandos narys, taip pat susidūrė su bėdomis vairuojant „Nissan“ markės automobilį, tad reikėjo jį keisti į kitą. Adą, atstovaujantį „Adasdrift“ komandą, taip pat „pavedė“ jo vairuojamas BMW E30, mat nutrūko svirtis. Poriniuose važiavimuose pasitaikė porą kontaktų, o dėl slidžios dangos, dauguma treniruotės metu išlėkdavo iš trasos nesuvaldę galingų automobilių.

Kaip ir buvo spėjama, „D1Sport“ komandos nariai ryškiai pasižymėjo savo vietą ir „Nissan 200SX“ (S14) vairuojantis Gediminas Levickas tapo Žiemos taurės finalo nugalėtoju, bendroje įskaitoje surinkęs 93 taškus. Antrą vietą pelnė kitas komandos atstovas Kastytis Alekna, vairavęs „Nissan 200SX“ (S13), o garbingoje trečioje vietoje – Tomas Liūtkevičius, vairuojantis BMW 328 automobilį. 

Kadangi žiemos sezonas pasibaigė, pilotai sparčiai kimba į darbus ir rengia savo bolidus naujam sezonui, kuris prasidės jau balandžio 25-tąją dieną saulėto pajūrio mieste – Klaipėdoje. Šįkart tai bus „Semi – PRO“ lygos varžybos, kur stipriausi iš stipriausiųjų aiškinsis, kas iš jų geriausias ir kieno bolidas greičiausias. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius