Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždžių manikiūrininkės patarimai: kuo nagams padės česnakas?

Manikiūras namuose, jei neturite tam tinkamų įgūdžių, gali būti kiek sudėtingas. Žinoma, jei nuspręsite ne tik nusilakuoti nagus, bet ir pašalinti odeles bei tinkamai nagus nusidildyti.
Nagai.
Nagai. / Fotolia nuotr.

Vis tik nėra padėties be išeities – jei žinosite keletą gudrybių, kurias naudoja tokioms įžymybėms kaip Olivia Wilde ar Kimberly Walsh manikiūrą atliekanti specialistė Lucy Tucker. Portalui „The Daily Mail“ moteris atskleidžia savo išbandytus manikiūro triukus.

Taip pat skaitykite: Manikiūro virtuozės „Instagram“ tinkle: pasisemkite idėjų

Siūlome juos išbandyti ir jums:

  • Jei jūsų nagai silpni, sustiprinsite juos naudodama česnaką. Labai smulkiais gabaliukais supjaustykite česnako skiltelę ir įberkite jo į nagų stipriklį. Juo nagus lakuokite bent tris kartus per savaitę ir jau greitai pastebėsite, kad sutvirtėjo jie tarsi akmuo.
  • Jei nagų odelės ir patys nagai labai išsausėję, tepkite juos aliejumi. Jis padės ne tik jas sudrėkinti, bet ir pagreitins jų augimą. Geriausia tam tinka kokosų aliejus, bet jei tokio po ranka neturite, tiks ir kiti.
  • Nekratykite nagų lako buteliuko. Jei pastebite, kad nagų lako spalva pasidarė nevientisa, Lucy Tucker pataria jokiu būdu nekratyti buteliuko, mat taip nagų lake gali susidaryti oro burbuliukų. Verčiau nagų lako buteliuką patrinkite ir pasukiokite tarp delnų.
  • Išmokite nagus dildinti viena kryptimi. Jei esatę įpratę nagus dildyti dviem kryptimis: pirmyn ir atgal, nesistebėkite, kad nagai pradėjo skilinėti. Dildyti juos reikėtų tik į vieną pusę.
  • Bijote, kad lakuodama nagus nudažysite ir jų odeles? Visų pirma nagų odeles patepkite vazelinu, tuomet lakas nuo odelių nusivalys kur kas paprasčiau.
  • Lakas ant nagų neskilinės ir išsilaikys gerokai ilgiau, jei iškart po manikiūro apipurkšite nagus aliejumi.
  • Norėdama suskystinti kiek pastovėjusį laką, jokiu būdu nenaudokite nagų valiklio, mat, priešingai itin paplitusiai nuomonei, jis situaciją tik dar labiau pablogins. Nagų lako buteliuką verčiau kelioms minutėms pamerkite į puodelį su karštu vandeniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius