Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 24

Margaritos laiškas mamai. „Dėkoju tau už begalinę kantrybę“

Mama kiekvieno žmogaus gyvenime vaidina bene svarbiausią vaidmenį, tačiau kiek dažnai mes jai dėkojame? Tikriausiai pernelyg retai. Būtent dėl to portalas Ji24.lt skelbia laiškų konkursą „Ačiū tau, Mama!“. Siūlome paskaityti Margaritos laišką mamai.
Mama su dukra
Mama su dukra / „Fotolia“ nuotr.

Visas konkurse dalyvaujančias istorijas rasite ČIA.

Kiekvienas vaikas ar suaugęs žmogus myli savo mamą, ir ji jam yra pati geriausia, nes tai – mama. Man mano mama geriausia ne tik dėl to, jog ji mane pagimdė ir užaugino. Aš ją myliu už begalinę kantrybę, nes buvau nelengvo būdo paauglė, už laukimą, už tai, kad ji yra mano geriausia draugė, kuriai neišeina visko nepapasakoti.

Myliu už tai, kad rūpinosi manimi, kad laukė ilgais vakarais, besijaudindama, ar man viskas gerai. Ilgai aš to nesupratau, tačiau dabar žinau, kad visas rūpestis buvo iš didelės meilės, o ne dėl to, kad išėjau nepasiėmusi namų raktų, o ji laukė, kol galės mane įleisti.

Aš ją myliu už begalinę kantrybę, nes buvau nelengvo būdo paauglė, už laukimą, už tai, kad ji yra mano geriausia draugė, kuriai neišeina visko nepapasakoti.

Ji niekada ilgai nepykdavo, ji visada atleisdavo, suprasdavo mane, patardavo visada teisingai, nors man atrodė, kad klysta. Ji lepino mane, tačiau nesugadino. Tokios tobulos mamos ir žmonos linkėčiau kiekvienam žmogui ir vyrui.

Nėra tokių gražių žodžių jai apibūdinti, neįmanoma aprašyti brangiausio žmogaus, kuris yra geraširdis, rūpestings ir kupinas meilės. Žinau, kad kartais tinkamai neparodau savo meilės, bet dėl mamos padaryčiau viską ir dar daugiau. Tai – pats brangiausias žmogus, ir nieko daugiau gyvenime aš taip nemylėsiu.

Gal ir nesu iš tų dukrų, kurios ateina, apsikabina ir pabučiuoja, tačiau meilę sugebu parodyti kitais būdais, ir mama tai puikiai žino. Taip, kaip ji rūpinosi manimi nuo vaikystės ir dar dabar, aš ja rūpinsiuos senatvėje ir bandysiu bent kažkiek jai prilygti.


Šis tekstas dalyvauja portalo Ji24.lt rengiamame konkurse „Ačiū tau, Mama!“. 

Daugiau apie konkursą ir jo sąlygas rasite paspaudę ČIA.

Konkurse gali dalyvauti merginos ir vaikinai, moterys ir vyrai, kurie norėtų viešai paskelbti savo laišką Mamai ir padėkoti jai už pirmąją šypseną, kuria ji sutiko jus atėjusį į pasaulį, nors tos akimirkos ir neprisimenate.

Už pirmą garsesnį žodį, kuris skatino susimąstyti ir pagalvoti. Už priekaištingą jos tylą, kai iškrėtėte eilinę kvailystę, o tik vėliau pastebėjote, kad mamai tai kainavo gilesnę raukšlę veide ar per anksti pabalusius plaukus... Išliekite savo jausmus brangiausiam žmogui ir laimėkite rėmėjų isteigtus grožio prizus.

Rėmėjai
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius