Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teatras „MI“ pristatė spektaklį „Viskas apie Ievą“ apie svarbiausius moters gyvenimo etapus

Gyvas spektaklio anonsas netradicinėje erdvėje – tokį būdą supažindinti su jau šį savaitgalį vyksiančia premjera pasirinko teatras „MI“, pranešime žiniasklaidai rašo teatras.
Teatras MI
Teatras MI / K.Mickevičiaus nuotr.
Temos: 1 Teatras

Pirmąjį šio sezono spektaklį „Viskas apie Ievą“ – teatro aktoriai pristatė nuotaikingai, trankiai ir muzikaliai – bendraudami su savo auditorija. Ateiti į spalio 25 d. vyksiančią premjerą teatro „MI“ nariai provokavo akcija prekybos ir pramogų centre „Ozas“. Praeiviai, nešini sunkiais pirkinių maišeliais, išsekę ir pavargę nuo vartojimo, buvo netikėtai nustebinti: prieš juos, tarsi iš niekur, pradėjo šokti išsipusčiusios merginos. 

K.Mickevičiaus nuotr./Teatras MI
K.Mickevičiaus nuotr./Teatras MI

Jos – moterys iš skirtingų laikotarpių, kankinamos skirtingų, bet kažkuo unikaliai bendrų ir skausmingų patirčių. Kaip ir premjerinio spektaklio metu, aktorės keliavo per svarbiausius moters gyvenimo etapus. Pirmieji žingsniai į suaugusiųjų pasaulį, didžiosios gyvenimo meilės netektis, besąlyginė meilė svetimam vyrui, motinystė ir auka, amžiaus metami iššūkiai – tai vienodai jaudinančios ir skaudžios spektaklio „Viskas apie Ievą“ ištraukos.

Nematę teatro „MI“ pasirodymo, žmonės, besišnekučiuojantys kavinėse, ar po sunkios darbo dienos atvykę pasilepinti firminėmis prekėmis, o gal tiesiog skubiai apsipirkę vakarienei, neliko nuskriausti. Po pasirodymo aktoriai vaikščiojo prekybos centro koridoriais, nepamiršdami savo personažų, šnekučiavosi su praeiviais. 

Kaip skiriasi vyro elgsena užkalbinus jį vieną ir su moterimi! Kokia jėga yra moteris, priverčianti jį taip pasikeisti? – klausė E.Noreikaitė.

„Kaip skiriasi vyro elgsena užkalbinus jį vieną ir su moterimi! Kokia jėga yra moteris, priverčianti jį taip pasikeisti?“ – stebėjosi akcijoje dalyvavusi aktorė Elinga Noreikaitė. 

„Į spektaklį žiūrovus kviesti Magdos Goebbels vardu buvo įdomi patirtis. Maloniai nustebau, kad žmonės atsakydavo tikrai šiltai“, – įspūdžiais dalijosi Trečiojo Reicho propagandos ministro žmoną vaidinanti Audronė Čerskytė.

„Manau, kad aktoriui naudinga kartais išeiti už teatro ribų. Tada pajunti tvirtesnį ryšį su savo personažu. Svetimų žmonių būryje liekame tik mes dviese“, – akcijos aktorėms mestą iššūkį apibūdino Miglė Sirutavičiūtė. 

„Viskas apie Ievą“ premjeriniai spektakliai pagal Janušo Višnevskio apsakymus bus rodomi spalio 25, 26 dienomis 16 val. ir spalio 30 d. 19 val., Pranciškonų rūmuose (Trakų g. 9/1, Vilnius). Režisierius – Mikhailas Mitroninas, choreografė – Eglė Kančauskaitė, dailininkė – Ingrida Peleckaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius