-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džinsai rudens garderobe: 7 madingiausi stiliai

Džinsų drabužinėje niekada nebus per daug – jie dera kone visoms progoms ir prie visko. Tačiau nors pasirinkimo spektras milžiniškas, kiekvieną sezoną vieni modeliai iškyla „ant bangos“, o kiti traukiasi į antrą planą. Jūsų dėmesiui – šio sezono madingiausių siluetų gidas ir gatvės stileivų pavyzdžiai, su kuo juos derinti.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Vida Press nuotr.

1. Džinsai aukštu liemeniu

Kelnės paaukštintu liemeniu – viena ryškiausių šio sezono tendencijų, ne išimtis ir džinsai. Jų privalumai – puikiai formuoja figūrą, ilgina kojas. Pasiūlymas: paeksperimentuokite kurdamos 7-ojo – 8-ojo dešimtmečio įvaizdį, tai yra derinkite džinsus su mažais paltukais, skrybėlėmis, hipiškomis detalėmis.  

Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr.

2. Platėjantys džinsai

Platėjantys džinsai šaltąjį sezoną vėl dėmesio centre, tačiau svarbu, kad jie platėtų ne nuo šlaunų, o nuo kelių. Jie gali būti ir klasikiniai, be jokio dekoro, ir blukinti ar puošti ryškiomis detalėmis. Dera su vyriško stiliaus švarkais, jaukiais paltais, skrybėlėmis ir milžiniškais šalikais. 

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Džinsai
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ramunės Piekautaitės 2016 m. rudens-žiemos kolekcijos naujiena – džinsai

3. Džinsiniai kiulotai

Kiulotai – dar viena sezono tendencija, tad patrumpintas denimo kelnes vilkėjo dažna neseniai praūžusių mados savaičių viešnia. Visiškai nesvarbu denimo storis ir spalva – kiulotai gali būti ir lengvai krentantys, ir kiek standesni. 

Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr.

4. Skiautinių džinsai

Skiautinių technika (o jei paprasčiau – įvairių spalvų denimo lopais) dekoruoti džinsai – pasirinkimas drąsioms, tačiau jei tik rasite jums tinkantį modelį, bandykite. Siluetai gali būti patys įvairiausi – nuo aptemptų iki boyfriend stiliaus džinsų. Tiesa, jei džinsai švies keliais denimo atspalviais ir gros pirmuoju smuiku, kiti drabužiai gali būti kiek nuosaikesni. 

Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr.

5. Patrumpinti siaurėjantys džinsai

Panašaus silueto džinsus vilkėjo disko eros stileivos – gana aukšto liemens, plačius ties šlaunimis ir stipriai siaurėjančius nuo kelių. Pagal siluetą jie kiek primena boyfriend stiliaus džinsus, tačiau pastarieji yra labiau apsmukę, pažeminto liemens. Tad jei mokate derinti šiek tiek retro disko su šiuolaikiškais siluetais, šie džinsai – geras pasirinkimas. 

Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Stiliaus ikonos – nauja „it“ merginų karta

6. Šlapio audinio efekto džinsai

Ne vienas gamintojas šį rudenį naujausiose kolekcijose siūlo juodos spalvos džinsų su šlapio audinio, slidumo efektu. Su šios stilistikos džinsais galima kurti vakarinius ar klasikinius derinius, nes populiariausias jų modelis – siekiantys kauliukus, gerai apgulantys kojas, tad neretai mažai kuo besiskiriantys nuo tiesiog įdomių juodų kelnių.  

VIDA PRESS nuotr. /Rusijos mados savaitės svečiai
Vida Press nuotr. 

7. Džinsai apspurusia klešnių apačia

Dar vienas mados savaičių gatvės stiliaus topas – madistės demonstravo pačių įvairiausių siluetų apspurusius džinsus. Įdomu pamėginti juos derinti su „tvarkingais“ daiktais – baltais marškiniais, aukštakulniais, švarkais ir suteikti įvaizdžiui šiek tiek pankiško, chuliganiško charakterio. 

Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius