Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkosios vestuvės: vieną savaitgalį „Valentino“, kitą – „Armani“

Vasarą naujienos apie žvaigždžių ir žvaigždučių sutuoktuves pilasi kiekvieną savaitgalį, tačiau karališkosios, aristokratų vestuvės – nekasdienis įvykis. Praėjusį savaitgalį Monako karališkąją šeimą papildė dar viena gražuolė – aristokratų šeimos atžala ir italų TV žvaigždė Beatrice Borromeo susituokė su Monako kunigaikštytės Caroline sūnumi Pierre'u Casiraghi.
Pora po civilinės santuokos ceremonijos
Pora po civilinės santuokos ceremonijos / ©Instagram/maisonvalentino nuotr.

Civilinei santuokos ceremonijai nuotaka pasirinko nėriniuotą „Valentino“ suknelę ir taip papildė žvaigždžių, svarbiausioms gyvenimo šventėms ir iškilmėms besirenkančių šių mados namų apdarus, sąrašą. 

Suknelė, kurią vilkėjo nuotaka – „Valentino“ haute couture kūrinys iš blyškiai rožinio šilko ir aukso atspalvio nėrinių, jaunosios galvą puošė iš medžiaginių gėlių sukurtas aksesuaras.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Pierre'as Casiraghi ir Beatrice Borromeo
AFP/„Scanpix“ nuotr./Pierre'as Casiraghi ir Beatrice Borromeo karališkosiose vestuvėse Liuksemburge 2013 m.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žymioji vestuvinių suknelių kūrėja Vera Wang naujausiai reklaminei kampanijai pasirinko juodą spalvą

Tuoktuvių savaitgalį nuotaka savo apdarus keitė ne sykį – ištaigingam šventiniam vakarėliui prabangiame Monako viešbutyje „Hôtel de Paris“ Beatrice Borromeo ir vėl rinkosi „Valentino“ 2015 m. haute couture – baltą žemę šluojančią suknelę, dekoruotą stambiomis sidabro gėlėmis ir itin atvira nugara.

 

#BeatriceBorromeo's dress for the after party #PierreCasiraghi

A photo posted by Palais Princier De Monaco (@monacoprincelyfamily) on


Tiesa, panašu, kad jau šį savaitgalį numatytai bažnytinei santuokos ceremonijai,  vyksiančiai Italijoje, nuotaka išsirinko „Armani“ suknelę – bent jau taip savo „Instagram“ paskyroje paskelbė Monako karališkoji šeima. Ką gi, beliks įvertinti, ar civilinėje ceremonijoje su „Valentino“, ar bažnytinėje su „Armani“ nuotaka atrodė geriau! 

 

#BeatriceBorromeo wore #Valentino for the after party, most likely she will wear #Armani for her religious ceremony next week

A photo posted by Palais Princier De Monaco (@monacoprincelyfamily) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius