Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

56 mln. peržiūrų per 4 dienas sulaukę šuo-voras savo kūrėjui uždirbo iki 250 tūkst. Lt

Per keturias dienas filmuką apie šunį-vorą „Youtube“ jau pamatė daugiau nei 56 mln. žiūrovų. Kiek pinigų tai uždirbo jo autoriui, lenkui SA Wardęgai? Gazeta.pl bandė suskaičiuoti ir, nors tikslių duomenų be autoriaus ir „Youtube“ niekas nežino, manoma, kad suma galėjo siekti nuo 40 iki 250 tūkst. Lt.
Šuo, aprengtas voro kostiumu
Šuo, aprengtas voro kostiumu / Stop kadras
Temos: 1 Šuo

Aštuonkojis monstras, gąsdinantis žmones tamsiose miesto gatvėse, tapo tikra sensacija interneto platybėse. Ir – neblogu uždarbiu jo kūrėjui, lenkui SA Wardęgai, šunį perrengusiam baisuoju voru.

Kiek tiksliai galėjo uždirbti lenkas, težino jis pats, „Youtube“ ir jų tarpininkai. Kitiems tenka skaičiuoti remiantis gana netiksliais duomenimis. Vis dėlto kūrėjas greičiausiai jau uždirbo geram automobiliui, o gal ir butui.

Turint omeny, kad iki rugsėjo 8-osios filmuką buvo matę per 55 mln. žiūrovų, SA Wardęgos uždarbis gali siekti nuo 50 iki 300 tūkst. zlotų (40-250 tūkst. Lt).

Gazeta.pl teigimu, SA Wardęga tikslingai kreipia savo filmukus užsienio rinkoms, kadangi uždarbis „Youtube“ priklauso nuo peržiūrėtų reklamų kiekio. O įkainiai Lenkijoje nė iš tolo neprilygsta britiškiems ar amerikietiškiems.

Pajamos priklauso ir nuo sutarties, pasirašytos su „Youtube“, tarpininkų ir pan.

Turint omeny, kad iki rugsėjo 8-osios filmuką buvo matę per 55 mln. žiūrovų, SA Wardęgos uždarbis gali siekti nuo 50 iki 300 tūkst. zlotų (40-250 tūkst. Lt).

Autoriui puikią nemokamą reklamą padarė daugybė užsienio žiniasklaidos kanalų, kurie nemokamai savo tinklalapiuose platino žinią apie šunį-vorą. Be to, pažiūrėję šį filmuką žiūrovai neretai susidomėdavo ir kitais to paties autoriaus darbais.

Milžiniškas „voras“ tikrai turėjo išgąsdinti nufilmuotus žmones, tačiau žiūrovams suteikia kelias minutes smagaus juoko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius