Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Metusi darbus amerikiečių pora pasistatė mažą namelį ir su juo išvyko į kelionę po JAV

Prieš dvejus metus Jenna Spesard ir jos draugas Guillaume'as Dutilhas buvo įsisukę į rutiną, kurią sudarė mokesčiai už nuomojamą butą, mokslai ir karjera. Mergina prisipažįsta tuomet galvojusi, kad jos svajonei rašyti nelemta išsipildyti. Tą patį jautė ir jos partneris, kurio aistra – fotografija. Tačiau kartą jų akis užkliuvo už mažyčių namelių. Ir tai apvertė jų gyvenimą aukštyn kojomis.
Keliautojų namelis Teksase
Keliautojų namelis Teksase

Šie meniškai sukurti būstai įkvėpė mus siekti svajonių, sakė J.Spesard. Ilgai netrukusi pora jau turėjo planą: jie nusprendė pasistatyti panašų namą ir „užkelti“ jį ant ratų bei taip mažiausiai metus keliauti po JAV. Savo kelionę Jenna ir Guillaume'as nutarė atskleisti – aprašyti ir fotografuoti, o įspūdžiais dalintis kelionių tinklaraštyje.

Jenna ir Guillaume' as
Jenna ir Guillaume' as

Prisimindami pačią pradžią jie juokiasi: namelį ant ratų jie kūrė neturėdami jokios statybų patirties – nuo nulio. Nieko keisto, kad nepavyko išvengti klaidų. Tačiau galiausiai, sujungę idėją turėti namą ir patogią keliavimo priemonę, jie galėjo išsiruošti į kelionę.

Šiuo metu pora kelyje jau pusę metų ir įveikė daugiau nei 16 tūkst. kilometrų. Tyrinėdami skirtingas šalies vietas jie sutiko daugybę įdomių žmonių, kurie gyvena išskirtinės architektūros būstuose – nameliuose medžiuose, jurtose, plaustuose ir pan.

Visus juos pora įamžina – Jenna aprašo, o Guillaume'as fotografuoja ir šiais reportažais dalijasi savo interneto svetainėje. Taip pat parduoda savo bei sutiktų įdomių asmenybių istorijas žiniasklaidai.

Keliauti su tokia transporto priemone patogu
Keliauti su tokia transporto priemone patogu, nes gali sustoti, kur tik nori.

Guillaume'o darytas nuotraukas įsigyti gali ir kiekvienas norintis. Keliautojai neprieštarauja ir tiems, kurie, sužavėti jų kelionės, nusprendžia paremti tiesiog pervesdami pinigų į jų sąskaitą.

„Tereikia išdrįsti keisti gyvenimą ir sugalvoti gerą idėją. Visa kita įvyks savaime“, – įsitikinusi keliautojų pora. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius