Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelionių filmuke – virtualus pasivaikščiojimas po vandens miestą Veneciją

Pirmą kartą Venecijoje Jokūbas Laukaitis lankėsi būdamas 15 metų, tačiau dabar mažai ką prisimena iš šios kelionės. Todėl 2016-ųjų pradžioje šiame vandens mieste kelias dienas praleidęs jis jautėsi tarsi atvykęs į pirmąjį pasimatymą su Venecija.

„Tris dienas vaikščiojau po Veneciją ir galiu pasakyti, kad šis Italijos miestas įspūdingas. Paprastai mane vargina turistinės vietos ir daug žmonių jose, tačiau Venecijoje tai netrukdė.

Miesto grožis, istorija ir įdomumas buvo tikrai vertas apsilankymo. Po apsilankymo galiu pasakyti, kad man šis miestas yra vienas įspūdingiausių pasaulyje – tiek savo istorija, tiek architektūra, tiek nuotaika“, – 15min sakė J.Laukaitis. 

Po šios kelionės kaip visuomet keliautojas sukūrė filmuką. Šįkart jis truputį kitoks nei ankstesnieji: peržiūrėjus šį video galima rinktis papildomą „turą“ ir kartu su J.Laukaičiu tęsti pasivaikščiojimą po Veneciją. 

„Pagrindinė idėja ta, kad žmogus, pažiūrėjęs filmuką (ir visus jo pasirinkimus) jaustųsi taip, lyg pats praleidęs kelias dienas vaikščiodamas ir tyrinėdamas Veneciją savo akimis. Norėjau padaryti jį interaktyvų, kad žmonėms nepabostų žiūrėti.  

Techniškai padaryti tai yra paprasta. Filmukas turi kelis pasirinkimus: kai žmogus bet kurį iš jų pasirenka, jam paprasčiausiai įjungia naują filmuką“, – sakė J.Laukaitis.

„Pasaulis kišenėje“ skaitytojams primename keletą ankstesnių Jokūbo sukurtų filmukų iš paskutinių jo kelionių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius