Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 06

Socialinis tinklas „Snapchat“ pašalino Daną Bilzerianą po vienos žinutės

Multimilijonierius, aukščiausių statymų pokerio žaidimų ryklys, ginklų, vakarėlių ir sekso maniakas Danas Bilzerianas netaps sparčiai populiarėjančio socialinio tinklo „Snapchat“ žvaigžde. Jo „Snapchat“ sąskaita buvo suspenduota išsyk po pirmosios žinutės.
Danas Bilzerianas
Danas Bilzerianas / „Facebook“ nuotr.

Kontraversišku, neretai erotiniu turiniu pasižymintis JAV multimilijonierius turi milijonus sekėjų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“. Jis taip pat vadinamas „Instagram“ karaliumi, tačiau jokių panašių titulų naujame socialiniame tinkle „Snapchat“ jis tikrai neturės.

„Įkėliau pirmą žinutę į „Snapchat“ (danbilzerian). Tikiuosi, kad nuogybės yra leidžiamos, kitaip mano „Snapchat“ karjera bus trumpalaikė“, – išbandęs naują tinklą rašė D. Bilzerianas.

Nuojauta pasitvirtino. Žinutė buvo pašalinta, o jo paskyra – suspenduota. „Snapchat“ taisyklės nurodo, kad pornografija yra draudžiama ir panašu, kad D. Bilzeriano pirma žinutė portalo administratorių nuomone peržengė šią ribą. D. Bilzeriano pranešime dominavo naujas pistoletas bei nuogos modelio krūtys.

Kontraversiškajam multimilijonieriui teks pasitenkinti 7 milijonais „Facebook“ fanų, beveik 7 milijonais „Instagram“ pasekėjų ir milijonu gerbėjų „Twitter“ socialiniame tinkle.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius