Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Igoris Pankratjevas demonstratyviai trenkė durimis: „Atsistatydinu“

Anglijos futbolo rinktinė paskutinėse Europos futbolo čempionato atrankos rungtynėse 3:0 sutriuškino Lietuvos rinktinę. Igoris Pankratjevas po rungtynių atsistatydino ir paliko spaudos konferenciją, neatsakęs į jokius klausimus.
Igoris Pankratjevas
Igoris Pankratjevas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuvos rinktinė per visas rungtynes atliko vos vieną smūgį į vartų plotą. Lukas Spalvis bandė laimę iš toli. Anglai lietuvių vartams grasino net 13 kartų.

Igoris Pankratjevas po rungtynių paskelbė apie atsistatydinimą ir paliko spaudos konferenciją.

„Aš atsiprašysiu iš karto. Pradėsiu nuo to, kad... Yra pradžia ir pabaiga. Baigėsi ciklas, baigėsi ir mano darbas rinktinėje. Noriu padėkoti visiems tiems, kurie už mus sirgo. Noriu pasakyti „Viso gero“. Atsistatydinu“, – trumpą komentarą užbaigė treneris, atsistojo ir išėjo, nepanoręs nieko paaiškinti ar atsakyti į klausimus.

Nors paprastai spaudos konferencijose apsilanko ir rinktinės kapitonas, šįkart niekas iš futbolininkų nepasirodė.

VIDEO: Igoris Pankratjevas

Baigėsi ciklas, baigėsi ir mano darbas rinktinėje.

Anglijos rinktinės treneris Roy Hodgsonas buvo patenkintas savo auklėtinių žaidimu: „Esu patenkintas mūsų darbu tiek gynyboje, tiek puolime. Džiaugiuosi, kad atrankos ciklą pavyko pabaigti dar viena pergale.“

Treneris gyrė jaunuosius futbolininkus ir džiaugėsi, kad galėjo išbandyti žaidėjus, kurie paprastai negauna laiko pasireikšti.

„Stadiono danga buvo gera. Mūsų technika nuo to nenukentėjo. Rungtynių pabaigoje aš atsisakiau kai kurių žaidėjų paslaugų todėl, kad norėjau išbandyti kitus žaidėjus, ne dėl to, kad bijojau galimų traumų“, – nuogąstavimus atmetė R.Hodgsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius