Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 29

Saldi pergalė prieš baltarusius: Lietuvos beisbolo rinktinė su sirgaliais traukė „Ant kalno mūrai“

Trečiadienį šventė atkeliavo ir į Lietuvos beisbolo rinktinės stovyklą. Europos beisbolo čempionato B divizione Lietuva po atkaklios ir gražios kovos įveikė Baltarusijos rinktinę 10:4.
Beisbolas:Lietuva-Baltarusija
Beisbolas:Lietuva-Baltarusija
Temos: 2 Lietuva Beisbolas

Rungtynių didvyris, Lietuvos rinktinės metikas Marius Balandis atliko 131 metimą. Po rungtynių šaldydamas dešinį petį Marius teigė, kad pirmajame kėlinyje praleistų trijų taškų priežastis buvo neįpratimas prie metimo vietos.

Europos talentų stovykloje žaidęs M.Balandis savo žaidimu ne tik pribaigė baltarusius, bet ir privertė kraipyti galvas rungtynes mačiusius Izraelio rinktinės žaidėjus. Su Izraeliu Lietuva susitiks rytojaus rungtynėse.

Trenerio Virmido Neverausko teigimu, rungtynių eigą nulėmė teisingi pasirinkimai ir pagaliau atrastas rinktinės žaidimas. Rinktinės treneriai gyrė puikiai žaidusį Amerikos lietuvį Andrių Polikaitį, atvykusį padėti komandai iš Los Andželo.

A.Polikaičio agresyviu ir rezultatyviu žaidimu džiaugėsi ir rungtynes stėbeję jo tėvai.

Lietuvos rinktinės sirgaliai ir patys rinktinės vyrai buvo puikiai girdimi ne tik stadione, bet ir per Austrijos televiziją transliaciją stebėjusiems žiūrovams.

Lietuvos rinktinės sirgaliai ir patys rinktinės vyrai buvo puikiai girdimi ne tik stadione, bet ir per Austrijos televiziją transliaciją stebėjusiems žiūrovams.  

Lietuviams pagaliau perlaužus rungtynių eigą ir išsiveržus į priekį rezultatu 5:4, prie „Ant kalno mūrai“ dainuojančių sirgalių prisijungė ir ant atsarginių suolo sėdėję Lietuvos vyrai.

Rungtynių pabaigoje net ir pašaliniai žiūrovai plojo puikiai žaidusiems lietuviams. 

Pirmosiose dienos varžybose Švedija įveikė Lenkiją rezultatu 13:4. Austrijos ir Izraelio rungtynės baigsis vėlai vakare. 

Kol kas lietuviai grupėje užima ketvirtą vietą. Pirmauja visas tris rungtynes laimėję švedai. Lentelės dugne lenkai ir baltarusiai, dar nelaimėję nė vienų rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius