Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 27

„Raptors“ treneris Dwane'as Casey apie Joną Valančiūną: „Jam dar reikia daug dirbti“

„Toronto Raptors“ sezonas baigėsi po keturių pralaimėjimų „Washington Wizards“ ekipai, tačiau komandos treneris Dwane'as Casey tikino, kad nesigaili jokių taktinių sprendimų.
Jonas Valančiūnas ir Dwane'as Casey
Jonas Valančiūnas ir Dwane'as Casey / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Po ketvirtojo pralaimėjimo treneris D.Casey žurnalistams teigė, kad jo komandai pritrūko psichologinio tvirtumo: „Buvome emociškai išsekę ir pasidavėme jų spaudimui. Kai jie mus užpuolė, neturėjome pakankamai tvirtumo, kad atsilaikytume.“

Paklaustas, apie Terrence'o Rosso ir Jono Valančiūno indėlį, treneris nesišvaistė pagyrimais: „Jiems dar reikia daug dirbti. Kad žaistum šiame lygyje, turi visiškai susikoncentruoti. Nenoriu kartoti, kiek daug jie šį sezoną patobulėjo, tačiau tai visgi šis lygis yra kitas lygis ir visi mūsų vyrukai turi išmokti kovoti jame.“

D.Casey nemano, kad „Raptors“ sudėtis turi iš esmės pasikeisti kitą sezoną. Anot jo, komandai tiesiog reikia augti taip, kad ji ne tik sugebėtų pasiekti atkrintamąsias kovas, bet ir jose varžytis.

VIDEO: Trenerio komentaras

„Mes neišpildėme to, ką turėjome gynyboje ir puolime. Nenoriu kažko kaltinti. Mes visi vienodai kalti“, – neišskyrė nė vieno iš žaidėjų treneris.

Toronto klubo treneris nepripažino, kad jis padarė klaidų savo strategijoje ir tikino, kad jie išbandė visus galimus variantus.

Pasak D.Casey, komanda sugriuvo, kai dėl traumos 22-ejas rungtynes praleido DeMaras DeRozanas. Tuo metu ypač suprastėjo komandos gynyba, nes visi žaidėjai norėjo kompensuoti pasitraukusio žaidėjo indėlį puolime ir pamiršo tinkamai gintis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius