-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 04 20

Regbininkas Karolis Navickas pratęsė sutartį su Prancūzijos klubu

Vienas geriausių Lietuvos regbininkų Karolis Navickas pratęsė kontraktą su trečioje pagal pajėgumą Prancūzijos lygoje (Fed 1) žaidžiančia „Pays d'Aix“ komanda ir su ja sėkmingai pradėjo atkrintamąsias varžybas.
Karolis Navickas
Karolis Navickas / Komandos nuotr.
Temos: 1 Regbis

Tikslą pakilti į aukštesnę lygą išsikėlusi „Pays d'Aix“ komanda reguliariajame sezone buvo nepralenkiama ketvirtoje grupėje. Pirmosiose aštuntfinalio rungtynėse ji išvykoje 19:17 nugalėjo „Montlucon“ ekipą.

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos „Pays d'Aix“ stadione.

„Rungtynės buvo nelengvos, nes prieš pat susitikimą vienas pagrindinių mūsų komandos žaidėjų gavo traumą. Jis kontroliuodavo žaidimą, todėl jo trūkumas jautėsi. Daug žaidėjų perdegė, lakstė kaip akis išdegę, padarė kvailų klaidų. Tokiose rungtynėse reikia visiems išlikti šaltiems. Savo žaidimą vertinu pusėtinai. Aš visada sau kartoju, kad galiu sužaisti dar geriau“, – pasakojo K. Navickas.

Lietuvos regbininkas su Prancūzijos klubu pratęsė sutartį ateinančiam sezonui. Tokiam sprendimui neprieštaravo ir žmona.

„Kontraktą pratęsiau, nes šiame klube jaučiuosi gerai, visi puikiai sutariame, gera atmosfera. Žmonai čia taip pat patinka, todėl nusprendžiau čia pasilikti“, – teigė K. Navickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius