Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dukros gimimo daugiau nei 16 kg numetusi Indrė Skučienė: „Sulaukiu pastabų, kad reikia priaugti“

„Gimus vaikui gyvenimas nesustoja“, – sako devynių mėnesių dukrą Elžbietą kartu su vyru Pauliumi Skuču auginanti Indrė Skučienė. Motinystę ji vadina vienu iš gražiausių gyvenimo etapų. Moteris sako, kad augindama vaiką iš naujo atranda save, iš naujo ima vertinti paprastus dalykus ir išmoksta džiaugtis mažomis smulkmenomis.
Paulius Skučas su žmona Indre
Paulius Skučas su žmona Indre / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pastaruoju metu visa Skučų šeima pasirodo renginiuose drauge. Nepastebėti Indrės tiesiog neįmanoma. Moteris sulaukia ne vieno komplimento ne tik dėl švytinčios šypsenos, bet ir dėl po gimdymo susigrąžintų tobulų kūno linijų.

Nėštumo metu Indrė priaugo maždaug 16 kilogramų, kurie gimus dukrai, kaip ji sako, tiesiog patys išnyko.

„Visuomet buvau liekna, tačiau dabar jau sulaukiu pastabų, kad gal reikia ir priaugti. Nieko specialiai nedariau, jokių dietų gimus dukrai nesilaikiau. Svoris nukrito pats. Tiesiog augindama vaiką pati ne visuomet spėju pavalgyti, be to – mudvi kasdien daug laiko praleidžiame lauke, todėl tie kilogramai, matyt, patys ištirpo“, – pasakojo Indrė.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Paulius ir Indrė Skučai su dukra
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Paulius ir Indrė Skučai su dukra

Pagimdžiusi ji planavo bėgioti, tačiau per pusmetį bėgimo batelius apsiavė vos du kartus. „Vaikščiodama po parką numetu daugiau. Sportui nebuvo nei laiko, nei didelio noro, ką jau kalbėti apie dietas. Ėmiau valgyti sveikiau, viskas įvyko natūraliai“, – sakė ji.

Gimus vaikui, Indrė pakeitė požiūrį ne tik į maistą, bet ir į poilsį, atsirado kitos vertybės. „Abu su Pauliumi dabar išmokome labiau vertinti ramybę, minutes, kurias galime skirti sau. Kartais patys save pagauname, kad galvojame, o, kaip gera pabūti su šeima kur nors pajūryje, tiesiog atsikvėpti, paskaityti knygą. Tas jaukumas dabar tapo brangus“, – pasakojo Indrė.

Tapusi mama moteris pradėjo jausti ir daugiau atsakomybės. Už dukrą, šeimą, galiausiai – už pačią save. Galbūt todėl Indrė sako jau pradėjusi galvoti ir apie naują veiklą, kuri jai padėtų ne tik realizuoti save, bet ir papildytų šeimos biudžetą.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Paulius ir Indrė Skučai su dukra
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Paulius ir Indrė Skučai su dukra

Į darbus Indrė planavo grįžti tuomet, kai Elžbietai sueis dveji, tačiau šiandien ji sako tą laikotarpį jau norinti sutrumpinti perpus.

„Turiu būti pavyzdžiu dukrai, nenoriu užsisėdėti. Pradėjau jausti, kad reikia grįžti į darbus. Kol kas konkrečių planų dar neturiu, tačiau viduje jau kirba įvairios mintys, svarstau, ką čia reiks veikti“, – linksmai kalbėjo Indrė.

Elžbieta – ne pats ramiausias vaikas. Mergaitė guvi, smalsi, nori visur dalyvauti, tyrinėja aplinką. „Ji tai ropoja, tai jau stojasi, nori eiti, jai viskas įdomu. Paskui ją bėgiojame kaip zuikiai“, – pasakojo ji.

Kol kas pora sako apie antrą vaikelį dar negalvojantys, tačiau jei taip nutiktų – būtų labai laimingi. „Būna, kad pasvarstome, gal Elžbietai reikia jau sesės ar brolio, bet būna ir sunkesnių dienų, kai sakome, gal dar palaukime. Vaikas yra stebuklas. Nededame taško, ateityje tikrai būtų smagu susilaukti dar vieno, tik klausimas, kada“, – sakė Indrė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po grožio procedūrų 10 kg priaugusi Agnė Zuokienė nusprendė iki Kalėdų jų atsikratyti

164 cm Eglė Jakštytė sveria 54 kg: „Gražu, kai moteris turi riestą užpakaliuką – toks ir mano planas“

Daugiau pokalbių apie žinomų moterų mitybą, svorį bei gudrybes skaitykite rubrikoje „Žvaigždės figūra“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius