-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savo nuotrauką su bikiniu paviešinusi trijų vaikų mama Rachel netikėtai tapo interneto sensacija

Savo nuotrauką su bikiniu paviešinusi trijų vaikų mama Rachel Hollis netikėtai tapo garsiausiu ir labiausiai įkvepiančiu maudymosi kostiumėlių modeliu pasaulyje.
Rachel Hollis
Rachel Hollis / Asmeninio albumo („Facebook“) nuotr.

Praėjusį savaitgalį Kankune su šeima atostogaujanti trijų vaikų mama į savo „Facebook“ paskyrą įkėlė savo nuotrauką iš paplūdimio ir prie jos pridėjo įkvepiantį komentarą.

„Aš turiu strijų, ir aš vilkiu bikinį. Turiu pilvuką, kuris yra suglebęs nuo to, kad išnešiojo tris gigantiškus kūdikius, ir aš vilkiu bikinį. Mano bamba yra nukarusi (anksčiau nė neįsivaizdavau, kad tai įmanoma!!) ir aš vilkiu bikinį. Aš vilkiu bikinį, nes didžiuojuosi šituo kūnu ir kiekviena žyme ant jo. Tos žymės įrodo, kad aš esu pakankamai palaiminta, kad galėjau išnešioti savo kūdikius, ir tas sudribęs pilvukas reiškia, kad aš sunkiai dirbau, jog galėčiau numesti tiek svorio, kiek pajėgiau. Išdidžiai puikuokitės tokiu kūnu!“ – parašė ji.

Ši nuotrauka ir jos žinutė sparčiai išplito socialiniuose tinkluose, Rachel nuotrauka „Facebook“ surinko jau 380 tūkst. paspaudimų „patinka“, o peržiūrėta buvo daugiau kaip 10 mln. kartų.

 

I have stretch marks and I wear a bikini. I have a belly that's permanently flabby from carrying three giant babies and...

Posted by The Chic Site on 2015 m. kovo 21 d.

Rachel Hollis sulaukė komplimentų tiek iš vyrų, tiek iš moterų. Parodžiusi savo ne tokį tobulą kaip modelių iš žurnalų, o normalios, tris kartus gimdžiusios moters kūną, ji įkvėpė ir kitas moteris džiaugtis savo figūra.

Rachel Hollis, kuri su vyru augina 8, 6 ir 2 metų vaikus, sakė padariusi viską, kad atsikratytų per nėštumą priaugtų kilogramų ir susitvarkytų savo figūrą.

Mano kūnas niekada neatrodys kaip „Victoria's Secret“ modelių, bet manau, kad aš atrodo gerai

„Pamaniau, kad geriau nei yra dabar jau nebebus. Mano kūnas niekada nebus mažesnis nei yra šiuo metu, tad jeigu yra metas, kada gali parodyti savo pilvuką, tai jis yra dabar“, – portalui Today.com sakė ji.

Moteris pasakojo, kad nuo vaikystės buvo putlutė, bet niekada nesijautė blogai ir nesistengė sulieknėti. Viskas pasikeitė, kai laukdamasi pirmojo vaiko ji priaugo apie 20 kilogramų ir suprato, kad tiek jau yra per daug.

„Mano kūnas niekada neatrodys kaip „Victoria's Secret“ modelių, bet manau, kad aš atrodo gerai, mano vyras geidžia manęs, tad, matyt, viskas yra kaip ir turi būti“, – kalbėjo Rachel Hollis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius