Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15 požymių, rodančių, kad pašėlusi jaunystė jau praeityje

Ar prisimenate tuos nostalgiškus laikus, kai galėdavote šėlti iki ryto, o pamiegoję vos kelias valandas, keliaudavote į egzaminą? Jei surengdavote smagų vakarėlį namie, o kaimynas jus paskųsdavo policijai, vėliau to kaimyno automobilį apmėtydavote supuvusiais obuoliais. Pusryčiams, pietums ir vakarienei galėdavote valgyti sumuštinius, o skrandis dėl tokio maisto nė kiek nestreikuodavo. Jaučiate, kad šis periodas jau praeityje? Paskaitykite požymius, kurie tai įrodo.
Mergina ir vaikinas
Mergina ir vaikinas / 123rf nuotr.

1. Tavo draugai, vietoje to, kad į „Facebook“ dėtų nuotraukas iš audringų vakarėlių, kelia savo kūdikių atvaizdus.

2. Pradedi pasakojimą žodžiais „kai aš mokiausi mokykloje“ ir staiga suvoki, kad tai buvo daugiau nei prieš dešimtmetį.

3. Užsuki į barą ar naktinį klubą ir nusprendi iš jo išeiti tik dėl to, kad ten per daug triukšminga. Staiga suvoki, kad nieko nėra mieliau už ramią vakarienę namuose su vyno taure ar alaus bokalu rankoje.

4. Rimtai pradedi svarstyti, kad laikas įsigyti šunį. Paskui sudvejoji ir pagalvoji, kad gal geriau vaiką. Vis tik nusprendi pasilikti prie šuns. Kol kas.

5. Imi nebegailėti pinigų atostogoms, todėl mieliau apsistoji patogiame ir ištaigingame viešbutyje, vietoje to, kad su dvylika draugų grūstumeisi apšnerkštame hostelio kambarėlyje.

6. Atsiranda vis daugiau muzikos grupių, apie kurias nesi nieko girdėjęs. Kas, po galais, tas Bieberis?

7. Tave ima erzinti slengas. Ką reiškia žodis „babciaras“? Ką jaunuoliai turi galvoje sakydami „mamos trauma“ ar klausdami „gal tu galvą pašalai“?

8. Tenka kardinaliai atnaujinti savo drabužinę. Iš aplinkinių reakcijos supranti, kad marškinėliai su nuotaikingu piešinuku ar kelnės pažemintu liemeniu, virš kurio išlenda ryškių siaurikių juostelė, nebeatrodo žaismingai.

9. Naujausi technologijos pasiekimai tau atrodo bergždžias reikalas. Savo naują išmanųjį telefoną, kurį patarė įsigyti draugai, naudoji tik tam, kad paskambintum ar parašytum SMS. O ką išvis reiškia „išmanusis“?

10. Šešta valanda ryto – tai laikas, kai tu keliesi, o ne, kaip kadaise, eini miegoti. Pareigingo, visuomet pasitempusio darbuotojo įvaizdis tau žymiai svarbesnis, nei pasilinksminimai iki paryčių.

11. Į tave vis dažniau kreipiasi „jūs“ ir palaipsniui šis kreipnys tavęs jau nebežeidžia. Imi suvokti, kad vis daugiau ir daugiau jaunesnių už tave žmonių ima jausti tau pagarbą.

12. Nė nedvejodamas skambini policijai, jei už sienos jaunimas audringai švenčia garsiai leisdami muziką. Tau reikia išsimiegoti.

13. Į vaistinę užsuki pirkti vaistų nuo skausmo arba antiseptinio tirpalo, o ne tam, kad įsigytum prezervatyvų. Kadaise nė nežinojai, kam naudojamas antiseptinis tirpalas.

14. 90 procentų laiko, kurį praleidi prie kompiuterio, skiri darbui, o ne kompiuteriniams žaidimams ar plepalams su menkai pažįstamais asmenimis.

15. Valgai alyvuoges, pelėsinį sūrį, menkių kepenėles, nors kadaise šių produktų negalėjai pakęsti. Dabar tai darai tik dėl to, jog taip daro visi suaugusieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius