Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spalvinga linksmuolių minia šėlo „The Color Run“ bėgime Vilniuje

Visą pasaulį pavergęs savo gera nuotaika, sekmadienį „The Color Run“ bėgimas vėl džiugino vilniečius ir miesto svečius. Spalvingame bėgime dalyvauti panoro šimtai aistruolių, nuo dažais nutaškytų bėgikų veidų nedingo šypsenos.
„The Color Run“ bėgimo Vilniuje akimirka
„The Color Run“ bėgimo Vilniuje akimirka / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Praėjusiais metais Lietuvoje debiutavęs „The Color Run“ savo sėkme nustebino ir pačius organizatorius – santūriais laikomi lietuvaičiai įrodė, kad moka puikiai linksmintis.

Šiais metais bėgimas dalyvius sutiko atsinaujinęs, mat prie įprastų „Spalvų zonų“ prisidėjo ir naujoji „Shine zona“, kuri pavertė bėgikus dar ir spindinčiais.

Saulėtą paskutinio vasaros sekmadienio popietę bėgti ir dažais taškytis panoro gausus būrys vilniečių ir miesto svečių. Gerą nuotaiką čia garantavo ne tik saulė ir ryškios spalvos, bet ir trankūs muzikos ritmai.

Apie „The Color Run“

Pernai į Lietuvą atkeliavęs „The Color Run“ – tikras fenomenas. Tai projektas, prasidėjęs Jungtinėse Amerikos Valstijose 2012-ais metais ir vos per kelis metus žaibiškai paplitęs visame pasaulyje. Spalvingasis bėgimas džiugina visus didžiausius Europos miestus ir kiekvienais metais pritraukia vis daugiau neabejingų gerai nuotaikai žmonių.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„The Color Run“ bėgimo Vilniuje akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„The Color Run“ bėgimo Vilniuje akimirka

„The Color Run“ – tai 5 laimingiausi kilometrai planetoje. Susirinkę dalyviai visą dieną linksminasi festivalyje, dalyvauja žaidimuose, masinėse treniruotėse ir turi įveikti 5-ių kilometrų bėgimo trąsą, kuri suskirstyta į atskiras, taip vadinamas „Spalvų zonas“. Kai bėgikai papuola į vieną iš minėtų „Spalvų zonų“, jie, tikrąja to žodžio prasme yra išmaudomi ryškiaspalviuose dažuose nuo galvos iki kojų. Čia nėra jokių varžybų, nereikia jaudintis, kad atbėgsi paskutinis, pagrindinis dalyvių tikslas yra startuoti visiems drauge ir pasiekti finišo liniją. Kadangi bėgimo laikas neskaičiuojamas, vadinamieji „Spalvų bėgikai“ gali bėgti, eiti, šokinėti ar net ropoti“, – juokauja renginio organizatoriai.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„The Color Run“ bėgimo Vilniuje akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„The Color Run“ bėgimo Vilniuje akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius