Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

174 cm ūgio Katažina Zvonkuvienė sveria 53 kg: „Liekna – nereiškia nesveika, dabar jaučiuosi puikiai“

Rubrikoje „Žvaigždės figūra“ šįkart kalbiname dainininkę Katažiną Zvonkuvienę – niekada problemų dėl papildomų kilogramų neturėjusi Katažina pastaraisiais mėnesiais atrodo liesa kaip niekada. Atlikėja prisipažino, kad vis sulaukia sunerimusių žmonių klausimo, ar jai viskas gerai su sveikata. „Jaučiuosi puikiai, niekuo nesergu, patikėkite! Taip, dabar sveriu mažiau negu anksčiau, tačiau jaučiuosi sveika ir energinga – ar tai nėra svarbiausia?“ – gerbėjus ramina ji.
Katažina Zvonkuvienė
Katažina Zvonkuvienė / Žmonės.lt/Luko Balandžio ir Viktorija Kuhlins nuotr.

174 centimetrų ūgio K.Zvonkuvienė sveria 53 kilogramus – tai bene mažiausias jos svoris per pastaruosius dešimt metų. „Pastaruoju metu dėl savo figūros sulaukiu daugiau priekaištų negu komplimentų! Fiziškai jaučiuosi puikiai ir sau dabar patinku labiau negu prieš kelerius metus“, – atkerta Žmonės.lt kalbinta Katažina.

Dainininkė atviravo, kad dabar išties yra liekna ir galbūt keli papildomi kilogramai netgi nepamaišytų, tačiau subalansavus mitybą jie tiesiog nepriauga.

Kūnas siuntė signalus

K.Zvonkuvienė pasakojo, kad per Naujuosius metus kaip ir dauguma moterų pasižadėjo susirūpinti sveikata ir mityba. Negana to, netrukus pasipiršo ir Katažinos išrinktasis, kompozitorius Deivydas Zvonkus – tai buvo dar vienas paskatinimas pagaliau rasti laiko sau.

„Artėjant vestuvėms noras atrodyti gražiai ir sveikai sustiprėjo kaip niekada. Be to, jutau, kad mano virškinimo sistema yra sutrikusi, dėl to prasidėjo ir kitokie sveikatos negalavimai. Valgymai naktimis, didžiulės porcijos, riebus maistas – visa tai atnešė nepageidaujamų problemų, privalėjau kažką keisti“, – tikina Katažina.

BTV nuotr./Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus
BTV nuotr./Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus

Jau beveik pusantrų metų ji sako besistengianti laikytis taisyklingos mitybos: valgo dažnai, bet mažomis porcijomis, atsisakė riebių patiekalų, pati taip pat stengiasi gaminti sveikai.

Valgymai naktimis, didžiulės porcijos, riebus maistas – tai atnešė nepageidaujamų problemų, privalėjau kažką keisti...

„Dabar po pietų nepuolu užsisakinėti dar ir deserto – organizmui tiek kalorijų tiesiog nereikia, tai labiau įprotis negu tikras poreikis“, – patikina pašnekovė.

Dainininkė akcentavo, kad pagrindinė jos „naujosios“ mitybos taisyklė – kuo mažiau maišyti skirtingus maisto produktus. Pavyzdžiui, jeigu valgo mėsą, prie jos patiekia daržoves, o bulvių atsisako, mat jos ir mėsa – jau per sunkus maistas.

Katažina taip pat teigė niekada nebadaujanti ir jokių dietų nesilaikanti: visada su savimi rankinėje ar automobilyje turi sveikų užkandžių – riešutų ar vaisių, kad išalkusi galėtų pasistiprinti, be to, stengiasi gerti kuo daugiau vandens. „Aš tikrai nebadauju, dietų nesilaikau, kilogramų numesti nesistengiu – kaip tik labai mėgstu sočiai pavalgyti! Bet kai kūnas siunčia signalus, kad visko per daug, tenka susiimti“, – patikina ji.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Katažina Nemycko-Zvonkuvienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Katažina Nemycko-Zvonkuvienė

Komplimentai iš vyro

K.Zvonkuvienė pasakojo, kad nors aplinkiniai dažnai plaka piktais liežuviais ir bando jai pripaišyti ligų, ji jaučiasi puikiai ir energijos turi kaip niekada daug. Be to, vyras jos išvaizdai negaili komplimentų, o tai Katažinai svarbiausia. „Visiems juk neįtiksi, o ir nereikia“, – šypteli ji.

„Vyras mane labai saugo, vis jaudinasi, kad nepersidirbčiau, kad rasčiau laiko pailsėti, išsimiegoti. Esu darboholikė, todėl man sunku jo klausyti (juokiasi). Deivydui patinka mano figūra, jis sako, kad atrodau gražiai ir vis klausinėja, kaip man pavyksta nesustorėti. Na, mano darbas ir veikla tokia, kad aš nesėdžiu vietoje, fizinio krūvio man išties užtenka“, – juokiasi Katažina.

Būtent dėl didelio užimtumo ji sako nespėjanti net pasportuoti, nors sportas jai patinka ir teikia džiaugsmo. „Vis pasižadu rasti laiko sau, bet taip ir bėga dienos, o aš visur bėgom vos suspėju“, – vėl užsikvatoja K.Zvonkuvienė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Katažina Nemycko
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Katažina Nemycko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius