Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Drąsi Rasos Ciūnės fotosesija: „Didžiausia baimė – atsimerkus pamatyti į akis žiūrinčią gyvatę“

Pasaulyje kasdien įvyksta tiek daug pačių įvairiausių fotosesijų, kad kartais nustebti būna išties sunku. Vis dėlto, kai fotosesijos modeliu tampa fotomodelis Rasa Ciūnė (30), dažniausiai nuotraukos iš tiesų sustingdo žvilgsnį ir priverčia aiktelėti.
Rasa Ciūnė
Rasa Ciūnė / Gertrūdos Varnaitės nuotr.
Gertrūdos Varnaitės nuotr./Rasa Ciūnė
Gertrūdos Varnaitės nuotr./Rasa Ciūnė

Fotografė Gertrūda Varnaitė savo idėjos – fotosesijos su gyvatėmis – heroje norėjo matyti būtent Rasą Ciūnę, o šiai sutikus visa komanda ėmėsi darbo.

„Gal patikau Getrūdai, nes vieną dieną ji man paskambino ir pasakė, kad turi tokią idėją, kurios įgyvendinimui labai reikėtų būtent manęs. Fotosesija buvo tiesiog idėjinė, niekam konkrečiai neskirta“, – Žmonės.lt sakė R.Ciūnė.

Gertrūdos Varnaitės nuotr./Rasa Ciūnė
Gertrūdos Varnaitės nuotr./Rasa Ciūnė

Sulaukusi pasiūlymo ji spontaniškai sutiko ir planavo džiugiai pasinerti į projektą, tačiau tądien viskas prasidėjo kiek kitaip.

„Ryte atsikėliau ruoštis į fotosesiją ir gavau liūdną žinią apie močiutės mirtį... Taigi vykau visa apsiverkusi, tačiau bandžiau kaip įmanydama vyti blogas mintis šalin ir susikaupti darbui“, – atviravo Rasa.

Nezinojau ar bijau iki tol kol jos neatgule ant manes

Posted by Rasa Ciune on 2015 m. rugpjūčio 27 d.

Gyvatės gyvatėlės...

Blogas mintis nuvyti šalin iš tiesų pavyko, mat idėjos įgyvendinimui pozavo ne tik Rasa, bet ir keletas gyvačių. Šios fotosesijai atkeliavo iš Kauno zoologijos sodo.

„Kai jau reikėjo su jomis pozuoti, buvo kiek baisu. Jos šliaužia per tavo kaklą, o tu tiesiog guli... Nebuvo labai jauku. Didžiausia ištikusi baimė – atsimerkus pamatyti į akis žiūrinčią gyvatę (juokiasi). Vis dėlto į darbų pabaigą išdrąsėjau – liečiau jas, susidraugavau, gal net pabučiavau“, – šypsojosi pašnekovė.

Gertrūdos Varnaitės nuotr./Rasa Ciūnė
Gertrūdos Varnaitės nuotr./Rasa Ciūnė

R.Ciūnės tarsi vizitine kortele tapusius itin ilgus plaukus šukavo Robertas Rogalskis – juos paruošti fotosesijai prireikė kelių valandų.

„Paprastai su savo plaukais neleidžiu nieko daryti, tačiau šįkart kažkaip neužprotestavau. Ir viskas pavyko“, – džiaugėsi ji.

Rasą papuošė kūrėjos Linos Elmentaitės sukurti įspūdingi drabužiai, puikiai derėję prie unikalios idėjos. „Rezultatas man labai patiko, kas tikrai būna ne po visų fotosesijų. Šįkart iš tiesų labai laukiau rezultato, o pamačiusi – apsidžiaugiau“, – teigė Rasa.

Gertrūdos Varnaitės nuotr./Rasa Ciūnė
Gertrūdos Varnaitės nuotr./Rasa Ciūnė

Nors fotosesija buvo tiesiog „iš idėjos“, vis dėlto nuotraukos nukeliavo ant Jungtinėje Karalystėje leidžiamo žurnalo „Push It“ viršelio.

„Tai pirmasis mano viršelis gyvenime, todėl bandysiu jį gauti sau, pasiliksiu prisiminimui. Aš vis dar nelaikau savęs modeliu, vis kaip mažas vaikas kaskart džiaugiuosi gavusi kokį darbelį, jaudinuosi, todėl tą žurnalą norėsiu pasilikti prisiminimui“, – kuklinosi R.Ciūnė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sukrečianti modelio Rasos Ciūnės istorija: kaulų vėžio sužalota koja netrukdo siekti karjeros

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius