Lietuvis studentas internete pardavinėja savo nekaltybę: pradinė kaina vos 29 centai

Šiais laikais vyksta tokių keistų dalykų, kad dėl kažko nustebti jau tampa sunku: kaip antai, kad žmonės įvairiose pasaulio šalyse drįsta pardavinėti ne tik pačias įvairiausias seksualines paslaugas, bet ir tokį dalyką kaip nekaltybė.
Vyras
Vyras / 123RF nuotr.

Pasaulio žiniasklaidoje nuvilnijo ne vienas atvejis, kuomet merginos viešai pasiskelbė parduodančios savo nekaltybę, vaikinai tam ryžtasi kur kas rečiau arba daro tai tyliai, per daug nesiviešindami.

Tačiau atvejų būną visokių: netikėta, tačiau viename lietuviškame suaugusiems skirtame portale puikuojasi skelbimas, kuriame neva 22-ejų metų vaikinas skelbiasi parduodantis savo nekaltybę. Pradinė tokios „prekės“ kaina aukcione – vos vienas litas arba 29 euro centai.

Aukcionas tęsis dar kelias savaites, kiekvienas, susiviliojęs vaikino siūloma „preke“ gali pateikti savo kainą.

Minėtas vaikinas vardo ir pavardės nesako, taip pat nerodo savo veido, tačiau pateikia trumpą paaiškinimą, kodėl ryžosi parduoti nekaltybę.

„Man 22 metai, esu vaikinas ir kokiu tikslu čia paskelbiau šį skelbimą, tai, kad noriu parduot savo nekaltybę. Skamba įdomiai. Bet vis dėlto man jau 22 metai. Merginų dėmesiu nesiskundžiu, bendravimas man ne problema, bet vis dar nekaltas. Nežinau, kur bėda, atrodo ir drąsus, ir visa kita. Bet nekaltybė mane šiek tiek stabdo, savęs pasitikėjimu, neužtikrintumas savim. Tai man suteiktų daugiau pasitikėjimo savimi. Kaip žinia aš studentas, o studentų gyvenimas ne toks ir lengvas, todėl kartu ir noriu ją pabandyt parduot. Mano gmailas nekaltas@gmail.com, ten pabendrausim plačiau, susipažinsim“, – rašo skelbimą įdėjęs žmogus.

Portalo suaugusiems nuotr./Nekaltybę parduodančio vaikino skelbimas
Portalo suaugusiems nuotr./Nekaltybę parduodančio vaikino skelbimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius