Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja merginų šokių grupė „Show Ladies“ tikisi užkariauti pramogų pasaulį

Pramogų pasaulyje merginų muzikos grupių išties nemažai, tačiau vis dažniau į viešumą savo kelią ima skintis ir šokių grupės. Praėjusių metų pabaigoje Jonavoje susibūrė penkių merginų šokių grupė „Show Ladies“ – šokėjos tikisi būti pastebėtos ir sėkmingai įsilieti į pramogų pasaulį.
„Show Ladies“
„Show Ladies“ / Rūtos Slaninaitės nuotr.
Temos: 1 Moteris

Dovilė Šabanaitė, Justė Solochinaitė, Limantė Bespalovaitė, Paulina Simėnaitė, Vaida Vancevičiūtė – naujas į pramogų pasaulį besiveržiantis žavių, jaunų, šokančių merginų projektas – „Show Ladies“. Ne vieną mėnesį merginos ieškojo savo stiliaus, derino šokius, todėl dabar, anot grupės vadybininko Augustino Kazlausko, jau atėjo tinkamas metas prisistatyti.

„Esame šokių grupė, bet noriai dirbame ir su reklaminiais projektais. Ne vieną mėnesį vyko paruošiamieji darbai – ruošiami kostiumai, choreografija, konsultacijos su kitais specialistais. Bet dabar jau esame pasiruošę prisistatyti ir save parodyti“, – teigė A.Kazlauskas.

Rūtos Slaninaitės nuotr./„Show Ladies“
Rūtos Slaninaitės nuotr./„Show Ladies“

Pavadinimas „Show Ladies“ norom nenorom asocijuojasi su dainuojančių merginų grupės „Pop Ladies“ pavadinimu. Ar jos kažkaip susijusios? „Su šiuo klausimu jau spėjome susidurti, žmonės klausia, ar esame susiję su „Pop Ladies“. Su jomis neturime nieko bendro, o ir pavadinimą galvodami tikrai nekopijavome, mums tiesiog patiko toks pavadinimas.  Be to, gal ateityje abi grupės susivienys? Jos dainuos, o mes – šoksime, kodėl gi ne“, – šyptelėjo grupės vadybininkas.

Fotosesija spengiant šalčiui

Ši fotosesija vyko pavasarį, tačiau sudėtingomis sąlygomis – spengiant šalčiui. „Visada galvojome, kad dirbti modeliais yra vieni juokai, tačiau po šios fotosesijos mūsų nuomonė kardinaliai pasikeitė. Dirbome sudėtingomis sąlygomis, lauke ne tik spengė šaltukas, tačiau ir vyravo minusinė temperatūra. Vis dėl to peršalimo pavyko išvengti, o rezultatai pateisina visas priemones,“ – pasakoja merginos.

„Labai džiaugiamės, kad prie fotosesijos prisidėjo profesionalių žmonių komanda. Tempas, profesionalumas, bendras tikslas ir šaunus galutinis rezultatas“, – teigė projekto vadovas A.Kazlauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius