-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Oksana Pikul-Jasaitienė: „Jokie skandalai „pupytėms“ nepakenks“

Žinia apie buvusios grupės „Olialia pupytės“ narių praeitį sulaukė itin didelio visuomenės susidomėjimo. Teigiama, kad buvusios grupės narės Marinai Bui ir Skaistė Steikūnaitė glaudžiai susijusios su nusikalstamo pasaulio „Agurkinių“ gaujos nariais, joms į poras statomi „banditų“ etiketes jau spėję užsitarnauti Saulius Velečka ir Aurelijus Perminas.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Paviešinti praeities faktai išjudino ir aštrialiežuvius komentatorius, kurie nevengė kandžiai pasišaipyti iš „pupyčių“ nuopuolių. Jos buvo pavadintos ir „buvusiomis prostitutėmis“, ir „oficialiomis banditų mergomis“.

Tačiau nors grupės šiandien nebėra, S.Steikūnaitė ir toliau tęsia muzikinę karjerą – ji drauge su Neringa Šiaudikyte, Vita Jakutiene ir Oksana Pikul-Jasaitiene dainuoja grupėje „Naujos pupytės“.

Eriko Matijošiaus nuotr./Skaistė Steikūnaitė
Eriko Matijošiaus nuotr./Skaistė Steikūnaitė

Tačiau ar tikrai grupės narių praeities šešėliai nepakenks „Naujų pupyčių“ įvaizdžiui? „Jūs juokaujate? Tikrai ne. Grupei nei vienas skandalas nepakenkė ir nepakenks. Pupyčių grupė gyvuoja 10 metų. Jos nesužlugdė niekas: nei su manimi susiję skandalai, nei „Olialia“ projekto uždarymas, niekas. Net priešingai – tie skandalai atnešė savotiškos naudos. Juk mes nesame Seimo narės“, – Žmonės.lt sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Pasak jos, vienintelis dalykas, kas galėtų sužlugdyti grupę – savanoriškas jos narių sukirtimas rankomis ir bendras sprendimas skirstytis kiekvienai savais keliais. „Absoliučiai nereaguoju į visas tas apkalbas. Nemalonūs tik tam tikri epitetai, kurie neatitinka tikrovės. Pati Skaistė buvo šokiruota, bet manęs tai neliečia, nenoriu kištis“, – sakė ji.

Tuo tarpu pati Skaistė situaciją komentavo sakydama, kad su aprašyta istorija ji neturi nieko bendro. „Esu įkišta ten, kur išvis neturėčiau būti. Su tais žmonėmis neturiu nieko bendro, esu laisva ir niekam neįsipareigojusi“, – Žmonės.lt sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius