-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šmaikščiuose kalėdiniuose atvirukuose įamžintos garsenybės siunčia šventinių linkėjimų

„Happy365“ komanda žiemą pasitinka pristatydama naują, šaltajam sezonui skirtą žurnalo numerį ir įspūdingą kalėdinių atvirukų kolekciją.
Indrė ir Mantas Stonkai
Indrė ir Mantas Stonkai / Algio Kriščiūno/Happy365 nuotr.

Dizaineris Juozas Statkevičius, kulinarė Beata Nicholson, manekenė Karolina Toleikytė, šou pasaulio šeimynėlės Simona ir Jonas Nainiai, Ieva ir Rolandas Mackevičiai, Indrė ir Mantas Stonkai, taip pat keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius, floristas Mantas Petruškevičius, vlogeris, sekamiausias lietuvis portale „Youtube“ Edvinas Navickas-The3dvinas ir kiti gavo po vardinį, specialiai kiekvienam sukurtą žieminį „Happy365“ numerį su ypatingu priedu – originaliu šventiniu atviruku.

Algio Kriščiūno/Happy365 nuotr./Beata Nicholson
Algio Kriščiūno/Happy365 nuotr./Beata Nicholson

Indrė ir Mantas Stonkai jų šeimai skirtame atviruke tapo princesiškos pasakos herojais. Jonas Nainys – Apolonu, viliojančiu savo žmoną Simoną. Mantui Petruškevičiui išdygo sparnai.

Algio Kriščiūno/Happy365 nuotr./Mantas Petruškevičius
Algio Kriščiūno/Happy365 nuotr./Mantas Petruškevičius

Daugiausia emocijų, žiniasklaidos dėmesio ir net plojimų sulaukė Juozui Statkevičiui „Happy365“ sukurta atvirukų kolekcija, kurioje garsus dizaineris vaizduojamas kaip lėlė, kurią galima aprengti. O po nuotaikingu paveiksliuku – bendras tiek mados kūrėjo, tiek žurnalo šūkis „Happy švenčių“ (liet. laimingų švenčių). „Esu tikrai labai „happy“! Puikus žurnalas, puikūs atvirukai, puiki bus ir mano šią savaitę pristatoma nauja kolekcija“, – savo mados namuose pasveikintas džiaugėsi J.Statkevičius. – Esu dvigubai happy!“

Algio Kriščiūno/Happy365 nuotr./Juozas Statkevičius
Algio Kriščiūno/Happy365 nuotr./Juozas Statkevičius
Algio Kriščiūno/Happy365 nuotr./Jonas Nainys
Algio Kriščiūno/Happy365 nuotr./Jonas Nainys

„Kiekvienam iš mūsų žurnalo draugų norėjau padovanoti kuo daugiau mielų emocijų. Drąsa, grožis, šeimos meilė, humoro jausmas – visi atvirukai savo nuotaikomis ir stilistika be galo skirtingi, atspindintys herojų pomėgius, darbus, išgyventas situacijas“, – sako atvirukus kūręs Algis Kriščiūnas. 

Iki šventų Kalėdų likus vos daugiau nei trims savaitėms į įžymybių namus ar darbo vietas komanda pristatė ir po šventinę eglutę spalvingame vazonėlyje. „Kaip tik galvojome, kad jau metas pasistatyti! Juk kuo anksčiau, tuo daugiau laimės sūnui Motiejui“, – džiūgavo televizijos ir radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius.

Daugiau originalių atvirukų – nuotraukų galerijoje:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius