Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vežimėlį jau turinti Oksana Pikul-Jasaitienė: „Suruošti kūdikio kraitelį nėra taip paprasta“

Mama šią vasarą tapsianti Oksana Pikul-Jasaitienė aktyviai ruošiasi pirmagimio atėjimui į pasaulį – jau turi klasikinio stiliaus vežimėlį. Savo namų kieme garsi moteris net surengė fotosesiją. Oksana sako, kad suruošti kūdikio kraitelį nėra taip paprasta, kai esi dar nepatyrusi mama.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Elly Foto nuotr.

Baltas, akį traukiantis vežimėlis į Jasaičių namus atkeliavo praėjusią savaitę. „Pastaruoju metu man labai patinka klasikinio stiliaus, šviesių spalvų daiktai. Ir mūsų namai dabar tokio stiliaus, tad vežimėlis gražiai dera. Bet išsirinkti buvo tikrai labai sunku – jų buvo visokių spalvų, taip pat margų...“ – Žmonės.lt pasakojo O.Pikul-Jasaitienė.

Nors O.Pikul-Jasaitienė norėjo šį daiktą nupirkti, parduotuvės, kurioje apsilankė, atstovai vežimėlį jai padovanojo.  

„Norėjau vežimėlį įsigyti – apžiūrėti visus, išsirinkti ir nupirkti, o nutiko taip, kaip visai nesitikėjau – ėmė man jį ir padovanojo... Ir Simas negalėjo patikėti – labai nustebo. Nė minties neturėjome, kad taip gali nutikti“, – Žmonės.lt pasakojo O.Pikul-Jasaitienė. 

Elly Foto nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Elly Foto nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

„Minimood“ dovanotu vežimėliu ji taip negalėjo atsidžiaugti, kad netruko savo namų kieme surengti fotosesijos. O.Pikul-Jasaitienė fotografei pozavo stumdama baltutėlį vežimą, kuriame jau vasarą vežios savo ir S.Jasaičio atžalą. 

Žmonės.lt paklausta apie prietarus, neva kūdikio kraitelio mamos neturėtų ruošti iš anksto, O.Pikul-Jasaitienė numoja ranka: „Taip, yra toks prietaras, tačiau pagal jį, kraitelio ruošti negalima tik iki septinto mėnesio, taigi viskas gerai. Tyčia šito prietaro laikytis nesistengiau, bet panašiai ir išėjo... Nors bet kokiu atveju, tai tik prietaras.“

Elly Foto nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Elly Foto nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

Apie pasiruošimą motinystei Oksana pasakojo ir BTV laidai „Padėkime augti“. „Pasirinkimas parduotuvėse toks gausus, kad labai sunku pasirinkti teisingai“, – sako Oksana.

„Padėkime augti“ laida kartu su Oksana rinkosi ne tik automobilinę kėdutę būsimai atžalai, atlikėja parduotuvių konsultantus kamantinėjo apie lovas, patalynę, gultukus ir kitą svarbią mažylių amuniciją.

Elly Foto nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Elly Foto nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius