Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

18-metė Kylie Jenner žurnalo „Interview“ fotosesijoje virto fetišistine lėle ir apnuogino užpakalį

Jauniausioji Kardashianų ir Jennerių klano narė Kylie Jenner (18 m.) turi rimtų ambicijų pranokti savo vyresniąją seserį Kim Kardashian (35 m.) – kiekviena jos fotosesija vis drąsesnė ir atviresnė, o milijoninė gerbėjų armija kasdien vis didėja.
Kylie Jenner
Kylie Jenner / „Interview“/Steven Klein nuotr.

Naujausioje žurnalo „Interview“, kurio viršelį pati ir papuošė, fotosesijoje Kylie Jenner virto fetišistine lėle – dėl didžiulio makiažo sluoksnio ir neįprastų pozų mergina išties atrodo tarsi tikra lėlė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paauglių dievaitė Kylie Jenner gerbėjams pasirodė be makiažo

Kylie Jenner fotosesijoje fotografavosi kartu su modeliu, ant kurio vienoje nuotraukoje ji sėdi, o kituose jis ją neša tarsi lėlę.

Šioje fotosesijoje 18-metė įsiamžino vilkėdama vien lateksiniais drabužiais ir apatiniais, o vienas iš kostiumų itin erotiškas – jo galinė dalis prakirpta, tad matyti nuogas Kylie Jenner užpakalis.

Daugiau „Interview“ fotosesijos nuotraukų galite pamatyti paspaudę ČIA.

„Interview“/Steven Klein nuotr./Kylie Jenner
„Interview“/Steven Klein nuotr./Kylie Jenner

Esu pasiekusi tiek, kiek dauguma 35-erių metų moterų dar nėra pasiekusios

Kylie Jenner, kuri savo šeimos realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ filmavosi nuo vaikystės ir tiesiog užaugo žiūrovų akyse, neslepia, kad jaučiasi praradusi galimybę būti normalia paaugle.

„Jaučiuosi taip, kad kada nors atsigręšiu atgal ir pagalvosiu: „Po galais, kaip norėčiau, kad būčiau buvusi normalus vaikas ir turėjusi normalią paauglystę – tai, ką turėjo mano draugai“. Bet tuo pačiu tai yra ir palaiminimas, nes aš esu pasiekusi tiek, kiek dauguma 35-erių metų moterų dar nėra pasiekusios. Į viską gali žiūrėti kaip į pustuštę stiklinę. Bet, pavyzdžiui, vakar aš susimąsčiau, kad aš esu 18-os, esu moteris, ir jau esu tiek daug pasiekusi. Gyvenu gražiame name ir labai sunkiai dirbu, tad esu tiesiog dėkinga“, – kalbėjo Kylie Jenner, praėjusią vasarą iš mamos Kris Jenner namų persikėlusi gyventi į pirmuosius nuosavus namus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kylie Jenner už 2,7 mln. dolerių įsigijo pirmus nuosavus namus

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Kim Kardashian
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Kim Kardashian

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius