Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mis Rusija 2015“ tapo gražuolė Sofija Nikičuk iš Jekaterinburgo

Šeštadienio vakarą konkurse „Mis Rusija 2015“ išrinkta gražiausia Rusijos mergina – ja tapo dvidešimt vienerių metų Sofija Nikičuk iš Jekaterinburgo, rašo woman.ru.
Sofija Nikičuk
Sofija Nikičuk / „Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Sofija Nikičuk
„Scanpix“ nuotr./Sofija Nikičuk

Mergina pasipuošė milijono dolerių vertės prabangia balto aukso karūna, kurią jai perdavė praėjusių metų „Mis Rusija 2014“ Julija Alipova. Sofija taip pat buvo apdovanota 3 milijonų rublių piniginiu prizu ir automobiliu.

Kartu su šiais prizais merginai bus suteikta galimybė atstovauti Rusijai tarptautiniuose grožio konkursuose „Mis Pasaulis“ ir „Mis Visata“.

„Gavau iš konkurso viską, ko tikėjausi. Žvaigžde kol kas nesijaučiu, bet karaliene – jaučiuosi!“ – gerų emocijų neslėpė nugalėtoja tapusi S.Nikičuk.

„Scanpix“ nuotr./Sofija Nikičuk
„Scanpix“ nuotr./Sofija Nikičuk

Mergina šiuo metu mokosi universitete – studijuoja humanitarinius mokslus ir menus. Anksčiau ji baigė muzikos mokyklą, fotepijono klasę.

„Aš didžiuojuosi savo išsilavinimu: baigiau meno ir muzikines mokyklas, tikrai žinau, kad ateityje sieksiu ir magistro laipsnio“, – sakė gražiausia ruse išrinkta studentė.

Konkurse dalyvavo 50 merginų iš įvairiausių Rusijos miestų, tarp kurių ir Rusijos aneksuoto Krymo gyventojos iš Simferopolio, Sevastopolio, Kerčės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius