Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualioji švedė Elsa Hosk – realiausia pretendentė į „Victoria's Secret“ angelus

Garsiųjų „Victoria's Secret“ angelų gretos šiemet išretėjo, tad nieko nuostabaus, kad pasitraukusioms gražuolėms ieškoma pamaina. Viena realiausių pretendenčių tapti naujuoju „Victoria's Secret“ angelu – žavioji švedė Elsa Hosk (26 m.).
Elsa Hosk
Elsa Hosk / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Trečiadienį kilo sujudimas, kai lyg tarp kitko Elsos Hosk modelių agentūra IMG savo internetiniame puslapyje švedės profilį atnaujino pridėję sakinį, kad ji – naujasis „Victoria's Secret“ angelas.

Nieko nuostabaus, kad kilo didžiulis susidomėjimas, mat „Victoria's Secret“ iki šiol oficialiai neskelbė apie jokį naują kontraktą su nauju angelu.

Tačiau po to, kai internete žaibiškai pasklido informacija apie Elsos Hosk prisijungimą prie „Victoria's Secret“ angelų, IMG pakoregavo jos profilį pašalinę šią informaciją.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Elsa Hosk
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Elsa Hosk

Kol kas dar nepatvirtinta, kad gražuolė šviesiaplaukė tikrai taps oficialiu „Victoria's Secret“ angelu, tačiau tai būtų gana logiškas žingsnis, nes šiemet iš angelų gretų pasitraukė iš karto net dvi gražuolės – olandė Doutzen Kroes ir amerikietė Karlie Kloss. O Elsa Hosk „Victoria's Secret“ podiumu žengė jau trejus metus iš eilės, ji taip pat yra „Victoria's Secret“ linijos „Pink“ reklaminis veidas, o gerbėjai ją jau spėjo pastebėti ir pamėgti. Galbūt sprendimas dėl Elsos Hosk jau priimtas, tačiau kompanija tai norėjo pranešti pompastiškiau, o su tai per anksti paskelbusia agentūra kilo nesusikalbėjimas?

Šiuo metu oficialiais „Victoria's Secret“ angelais vadintis gali tik penkios manekenės: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel ir Lily Aldridge.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Victoria's Secret“ modeliai Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Elsa Hosk ir Adriana Lima Londone
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Victoria's Secret“ modeliai Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Elsa Hosk ir Adriana Lima Londone

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius