Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermodelis Gisele Bundchen slapta pasidarė plastinių operacijų: į kliniką įsmuko vilkėdama burką

Supermodelis Gisele Bundchen (35 m.) tikėjosi tyliai pasitobulinti pas plastikos chirurgą vienoje Paryžiaus klinikoje, į kurią įsmuko vilkėdama musulmonišką drabužį burką, tačiau pasislėpti jai nepavyko. Maža to, brazilė sulaukė kritikos dėl to, kad musulmonams šventą drabužį vilkėjo „paikais ir gėdingais tikslais“.
Supermodelis Gisele Bundchen į kliniką įsmuko vilkėdama burką
Supermodelis Gisele Bundchen į kliniką įsmuko vilkėdama burką / Vida Press nuotr.

Paparacai Gisele Bundchen ir jos jaunesnę seserį Rafaelą, vilkinčias burkas ir einančias į „Clinique du Parc Monceau“ kliniką Paryžiuje, nufotografavo liepos 15-ąją. Nors manekenė norėjo į kliniką įsmukti nepastebėta, bet tokia jos maskuotė sulaukė dar daugiau dėmesio ir net užrūstino musulmonus.

Paparacų nuotraukas, kuriose Gisele Bundcen vilkėdama burką įeina į kliniką, galite pamatyti ČIA.

Visų pirma, Prancūzijoje viešoje vietoje vilkėti burką uždrausta nuo 2010-ųjų. Taip pat pagal tradiciją musulmonėms draudžiama avėti atvirus batus, o Gisele Bundchen į kliniką atkeliavo atviromis basutėmis. Be to, garsiąją manekenę išdavė ir tai, kad į kliniką ją atvežė jos ilgametis vairuotojas, jau pažįstamas paparacams.

„Vogue“ viršelis/Gisele Bundchen
„Vogue“ viršelis/Gisele Bundchen

„New York Post“ žiniomis, Gisele Bundchen pas plastikos chirurgus pasitobulino krūtinę ir akių sritį, šios procedūros jai atsiėjo 11 tūkst. JAV dolerių (10 tūkst. eurų). Kitą dieną manekenės ir jos sesers atvyko paimti tas pats vairuotojas ir nuvežė jas į prabangų SPA kompleksą „Les Sources de Caudalie“, kur jos praleido penkias dienas. Po to Gisele Bundchen ir jos sesuo buvo pastebėtos oro uoste išskrendančios iš Paryžiaus, o manekenė su savimi turėjo tokią pačią kuprinę, kaip ir tą dieną, kai vilkėdama burką įėjo į kliniką.

Nevykusią Gisele Bundchen maskuotę sukritikavo ne vien musulmonai, bet ir jos gerbėjai. 

„Scanpix“/AP nuotr./Gisele Bundchen
„Scanpix“/AP nuotr./Gisele Bundchen

„Ji burką apsirengė ne dėl islamo, o tai yra labai blogai. Ji vilkėjo šventą drabužį turėdama netinkamą tikslą“, – piktinosi imamas Muhammad Abdullah Kamal Al-Azhari.

„Būti nufotografuotai su burka yra absurdiška!!! Ypač dėl to, kad Prancūzijoje draudžiama ją vilkėti!!!“ – piktinosi vienas interneto komentatorius. 

Kiti manekenės gerbėjai tik gūžčiojo pečiais nesuprasdami, dėl ko ji apskritai bandė slapstytis – juk pasidaryti plastinę operaciją nėra nieko gėdingo.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Gisele Bundchen
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Gisele Bundchen

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius