Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 29

Naują albumą įrašinėjantis Andrius Mamontovas jį pristatys koncertiniame ture „Degančios akys“

Andrius Mamontovas savo gerbėjams turi gerų žinių. Jau birželio pabaigoje jis startuos su nauju koncertiniu turu, kurio metu aplankys ne vieną Lietuvos miestą. Maža to, muzikantas ketina išleisti naują albumą, prie kurio kaip tik šiuo metu dirba.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Koncertinio turo plakatas

„Degančios akys“. Tokiu koncertinio turo pavadinimu intriguoja A.Mamontovas. „Tai bus naujo albumo pristatymas“, – Žmonės.lt sakė jis. Pasak muzikanto, pats albumas pasirodys turui įpusėjus – antroje vasaros pusėje, todėl į jo rengiamus pasirodymus atėję žmonės naujas dainas išgirs anksčiau, nei kiti.

Savo koncertuose jis pristatys trijų dalių programą: pradžioje pasirodys „apšildantis“ atlikėjas, vėliau A.Mamontovas su grupe ketina sugroti dešimt naujų dainų, galiausiai – tradiciškai koncertą užbaigti senomis, visiems gerai žinomomis dainomis tiek iš A.Mamontovo, tiek iš grupės „Foje“ kūrybos laikų.

„Pavadinimas „Degančios akys“ atspindi romantiškas albumo dainas. Man tas pavadinimas simbolizuoja aistrą, tikėjimą, pasiryžimą. Viską, kuo mes kartais degame viduje. O kaip jį supras kiti žmonės – tai jau kiekvieno individualus reikalas“, – Žmonės.lt sakė A.Mamontovas.

Muzikantas per du vasaros mėnesius ketina aplankyti maždaug 16 miestų ir miestelių, tačiau į savo turą jis neįtraukė didžiųjų Lietuvos miestų, taip sukeldamas diskusijų audrą tarp savo gerbėjų Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje. Tačiau visus juos A.Mamontovas skuba nuraminti – jo šou programa čia taip pat įvyks, tik kiek vėliau. „Didieji miestai vasarą ištuštėja. Juose koncertus surengsiu, kai oras taps vėsesnis“, – sakė jis.

A.Mamontovo koncertai vyks atvirose lauko erdvėse: estradose, parkuose, pilyse. Su nauja programa startuos birželio 23-iąją Karklėje, o vasaros turą užbaigs Nidoje, rugpjūčio 21-ąją.  

Andriaus Mamontovos koncertinio turo „Degančios akys“ datos
Andriaus Mamontovo koncertinio turo „Degančios akys“ datos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius