Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 27

„Roko naktys 2015“: ugnies šou vandenyje ir šokėjos ant stulpo

Šį savaitgalį Zarasuose, Zaraso ežero saloje vyks triukšmingai atgimęs festivalis „Roko naktys 2015“. Sunkiosios muzikos gerbėjams organizatoriai parengė originalias pramogas, tarp kurių – ugnies bei akrobatikos šou ir kaitinantys šokėjų pasirodymai.
Ugnies spektaklis
Ugnies spektaklis / Viliaus Kuchalskio nuotr.

„Pirmą kartą „Roko naktyse“ bus atliekamas uždegantis ugnies ir oro akrobatikos šou, kuris vyks ypatingoje vietoje – ant vandens! Išskirtinį pasirodymą specialiai šiam festivaliui kurs akrobatas, žonglierius Konstantinas Kosovecas, – pasakojo festivalio organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka. – Ežero saloje, ant specialaus plausto bus statoma piramidė, o ugnies šou kuriantis menininkas savo pasirodymą rengs ne tik žemėje, bet ir ore!“

Dar viena maloni žinia rokeriams, – festivalyje vyks „Pole Dance“ pasirodymai, kuriuos rengs šio estetiško ir jausmingo sporto šakos atstovės iš Lietuvos RAI studijos. Vaizdais galės džiaugtis ne tik vyrai – merginos taip pat turės į ką paganyti akis, nes kaitinančius šokius atliks ne tik dailiosios lyties atstovės.

Festivalio nuotr./„Pole Dance“
Festivalio nuotr./„Pole Dance“

Taip pat artėjantį savaitgalį festivalyje „Roko naktys“ bus galima išmėginti interaktyvųjį tirą – vienintelį Lietuvoje ir visose Baltijos šalyse tokio pobūdžio pramoginį šaudymą į ekrane rodomus taikinius. Šaudymui naudojami šratasvydžio ginklai, kurie yra identiškos kovinių ginklų kopijos, atitinkančios tiek dydžiu, tiek svoriu.

Festivalyje veiks burbulinis futbolas, kuriame priešininkai kovoja, įlindę į smagius permatomus burbulus. Žaidimo tikslas – nuversti priešininką ir pelnyti tašką.

Be to, rokerių lauks laipiojimo siena, alaus bokštas, nusileidimo trasa, šaudymas lankais. Mėgstantys komandines pramogas bus pakviesti sudalyvauti orientaciniame vėliavų žaidime, kuriame varžysis dvi komandos: viena gaus vėliavą ir turės ją paslėpti, kita – tą vėliavą surasti.

Norintieji rankas sukišti į molį, turės ką veikti kūrybinėse dirbtuvėse, o temstant „Feel Photo“ fotografai  pasiūlys sudalyvauti unikalioje piešimo šviesa fotosesijoje, kurioje nuotraukų herojais galės tapti kiekvienas.

„Roko naktyse“ savaitgalį gros: „Alestorm“ piratai iš Škotijos, industrinio metalo žvaigždės iš JAV – „Combichrist“, „Private Line“ iš Suomijos, „Neonfly“ iš JK, o taip pat lietuvių rokeriai – „Rebelheart“, „Freaks on Floor“, „Soul Stealer“, „Siela“, „AC/DC Tribute.lt“, „Monkey Tank“, „Wild Reason“, „Katedra“ ir kiti.

Festivalis „Roko naktys 2015“ vyks liepos 31 – rugpjūčio 1 dienomis Zaraso saloje. Bilietus platina „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius