Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beata Tiškevič šou „Dainų daina“ vedėja tapo be atrankos: „Vėl būčiau prapylusi“

Netrukus LRT eteryje startuos naujas šou „Dainų daina“, kurio metu penki nenuilstantys hitų kūrėjai mes iššūkį šlagerių grandams. Antradienio vakarą LRT studijoje vyko pirmosios šou laidos filmavimas, kurio metu scenoje pasirodė ir seniai matytas televizijos veidas – šou vedėja tapusi Beata Tiškevič-Hasanova. Ji žiūrovams pasirodė atnaujinusi šukuoseną, pakeitusi aprangos stilių.
Beata Tiškevič-Hasanova ir Arūnas Valinskas
Beata Tiškevič-Hasanova ir Arūnas Valinskas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Šou „Dainų daina“ diriguoja ką tik „Eurovizijos“ atranką į finišą nuvedęs Arūnas Valinskas ir po pertraukos į televizijos eterį grįžusi Beata Tiškevič-Hasanova. Anksčiau LRT eteryje ji vedė ne vieną laidą – konkursą „Auksinis balsas“, taip pat kartu su Andriumi Rožicku kūrė „Mėnulio fazę“. Šį šou, rodytą sekmadienio vakarais, LRT nutraukė dėl pasipiktinusių žiūrovų skundų.

B.Tiškevič-Hasanova taip pat pretendavo tapti šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos vedėja. Vis dėl to žiūrovų simpatijų čia nepakako – vietą scenoje Beatai teko užleisti Simonai Nainei, kuri atranką vedė antrus metus iš eilės. 

„Pagaliau jokių atrankų ir jokių rinkimų, nes vėl būčiau prapylusi“, – atsistojusi „Dainų dainos“ scenoje žiūrovams juokavo B.Tiškevič-Hasanova, referuodama į praėjusių metų pabaigoje vykusius „Eurovizijos“ atrankos vedėjos rinkimus. Pokšto pro ausis nepraleido jos kolega Arūnas Valinskas, kuris atšovė, jog pačiam dėl teisės vesti šou teko nurungti dešimtis kandidatų. 

Panašu, kad žiūrovai B.Tiškevič-Hasanovos pasiilgo: studijoje susirinkę svečiai ją pasitiko gausiais aplodismentais, kvatojo iš kiekvieno vedėjos pokšto, pro akis nepraleido naujo jos įvaizdžio: Beata atnaujino šukuoseną – nusirėžė plaukus visai trumpai, ir pakeitė aprangos stilių: pasipuošė ryškiai raudona suknele ir odine, taip pat raudona striuke. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Beata Tiškevič-Hasanova ir Arūnas Valinskas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Beata Tiškevič-Hasanova ir Arūnas Valinskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius