Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darius Songaila – pirmą kartą atvirai apie žlugusią pirmą santuoką, dvynius ir naują meilę

Dešimt metų trukusi santuoka, pasibaigusi skyrybomis, nusiteikimas daugiau niekada nevesti, Lietuvoje netikėtai sutikta nauja meilė ir gimę dvyniai – garsaus krepšininko Dariaus Songailos gyvenimas per pastaruosius penkerius metus, rodos, apvirto aukštyn kojomis.
Darius Songaila ir Gintarė Sabeckaitė
Darius Songaila ir Gintarė Sabeckaitė / Žmonės.lt nuotr.

Šį pirmadienio vakarą pirmoje naujo sezono gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ per LNK žiūrovai išvydo išskirtinius poros vestuvių kadrus bei interviu.

Darius ir Gintarė Songailos atviravo apie įspūdingiausiomis metų vestuvėmis vadinamą jų šventę, kurią kūrė 130-ies žmonių komanda, taip pat apie savo pažintį.

Prieš pusmetį dvynius pagimdžiusi Gintarė Songailė prisipažino bijojusi santykių su žinomu krepšininku.

„Aš labai bijojau visuomenės nuomonės. Jauna, aš šviesiaplaukė, be to, dalyvavusi grožio konkursuose, dirbusi modeliu. Yra visiems gerai žinomi stereotipai, kaip tai atrodo... Nenorėjau, kad mane laikytų dar viena kvailute šalia krepšininko. Be to, Dariaus praeitis kėlė daug klausimų – jis buvo išsiskyręs, turėjo vaiką, o man tai – didžiulė atsakomybė. Kilo klausimai – kodėl iširo ta santuoka, ir ar kartą jau išsiskyręs vyras, ateityje norės kurti šeimą... Abejonių buvo daug“, – pasakojo Gintarė.

Nieko stebėtino, kad užkalbinta garsaus krepšininko, Gintarė iš pradžių atsisakė duoti savo telefono numerį.

„Sakiau ne, tikrai neduosiu savo telefono numerio. O jis man sako: nesiruošiu tavęs vesti, tik kavos su tavimi išgerti noriu. O lygiai po penkių dienų turėjome pasimatymą, lygiai po trejų metų atšokom vestuves, nors sakė, kad tikrai manęs neves, tik kviečia išgerti kavos...“ – pasakojo Gintarė.

Tuo tarpu Darius tik šyptelėjo prisiminęs, kaip per pirmąjį susitikimą Gintarė atsisakė duoti telefono numerį, ir ko jis labiausiai baiminosi po skyrybomis pasibaigusios pirmosios santuokos.

„Ji nebuvo iš tų moterų, kurios su viskuo sutinka, nereiškia savo nuomonės ir iškart prisitaiko prie manęs. Man pačiam reikėjo išeiti iš komforto zonos, kad leisčiau laiką su ja“, – pasakojo Darius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius