Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ginčo“ vedėją Aušrą Kilkuvienę keičia Donalda Meiželytė: „Nauja laida – kaip nauja meilė“

Nuo kito antradienio laidos „Ginčas“ eteryje televizijos žiūrovai nebematys iki šiol su Kristupu Krivicku (36) laidą vedusios Aušros Kilkuvienės (40). Ją pakeis Donalda Meiželytė (40), – toks buvo laidos kūrybinės grupės sprendimas.
Donalda Meiželytė ir Kristupas Krivickas
Donalda Meiželytė ir Kristupas Krivickas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pasak laidos vedėjo ir jos prodiuserio K.Krivicko, Donalda buvo pasirinkta neatsitiktinai. Didelę įtaką jos kandidatūrai turėjo asmeninės jos savybės.

„Donalda – profesionali žurnalistė, buvusi Seimo narė, o svarbiausia – mėgstama tautos. Ji yra žiūrovų favoritė, turi gerą humoro jausmą, yra ironiška ir autoironiška, politiškai korektiška, nepereinanti į įžeidžius dalykus, bet azartiška ginčo atveju. Visos šios jo savybės nekėlė abejonių, kad ji bus tinkamiausia laidos vedėja“, – Žmonės.lt kalbėjo K.Krivickas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Be partnerės televizijoje likęs Kristupas Krivickas intriguoja: šalia jo žiūrovai išvys jauną gražuolę

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Donalda Meiželytė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Donalda Meiželytė

D.Meiželytė į šią vietą kandidatavo po to, kai iš LNK laidos „Yra kaip yra“ pasitraukusi Asta Stašaitytė vedėjos vairą perdavė A.Kilkuvienei. Po šios išėjimo K.Krivickas liko be partnerės.  

TAIP PAT SKAITYKITE: Astą Stašaitytę pakeitusi Aušra Kilkuvienė: „Žmonės Astą mylėjo, todėl manęs laukia iššūkiai“

Dar prieš kelias dienas jis užsiminė, kad televizijos žiūrovai greta jo netrukus pamatys jauną, liekną ir gražią partnerę. Nauja laidos vedėja D.Meiželytė juokiasi – tokios kalbos ją verčia pasitempti.

„Naujos laidos vedimas, tai kaip nauja meilė: kartu su nauja veikla organizmas patiria šoko būseną, išsiskiria adrenalinas, atsiranda daugiau energijos. Įsimylėti nenoriu, todėl esu čia. Mano gyvenime prasideda dar vienas įdomus etapas“, – sakė ji.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Donalda Meiželytė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Donalda Meiželytė

Humoro nestokojanti D.Meiželytė prasitarė, kad prisijungusi prie „Lietuvos ryto“ televizijos komandos ji tikisi numesti svorio.

„Man šitas vedėjos amplua yra kaip motyvacija. Nespėsiu užkąsti, bus daug jauduliuko. Žinau savo organizmą – jis nuo streso gavęs impulsą ims gaminti energiją, o lašinukai patys tirps. Tai ypač gerai šaltuoju žiemos metu. Bet kokiu atveju, už Kristupą nebūsiu tik jaunesnė“, – linksmai kalbėjo ji.

Darbas televizijoje Donaldai anaiptol ne naujiena. Dar prieš dvidešimt metų ji vedė laidas vaikams, vėliau dalyvavo įvairiuose TV projektuose. Tačiau ji pirmą kartą taps diskusijų laidos vedėja, todėl moteris neslepia – net ir turėdama nemažą sceninę patirtį, ji vis dėlto šiek tiek jaudinasi.

„Galima sakyti, kad man tai – debiutas. Gal todėl ir jaudulio yra. Bet ar kas nors dar gali mane gyvenime neraminti? Turbūt ne. Nebe. Man labai įdomus pokalbių laidos formatas. Pati mėgstu dalyvauti visuomeniniame gyvenime, diskutuoti. Todėl dabar svarbiausia – kad tik užtektų visiems laiko pasisakyti ir išsakyti savo pozicijas“, – svarstė ji.

Šio darbo D.Meiželytė pagrindine savo veikla nevadina. „Esu namų šeimininkė, dukra gyvena su manimi. Vedu renginius, dainuoju. Dabar būsiu pilnai užimta“, – sakė ji.

Kaip vertinate K.Krivicko pasirinkimą vesti laidą kartu su D.Meiželyte?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius