-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Įsižeidusi „gelbėtoja“ Sandra Žutautienė stojo ginti Agnės Jagelavičiūtės išpeikto „TV pagalbos“ klipo

„TV pagalbos“ gelbėtoją Sandrą Žutautienę užgavo Agnės Jagelavičiūtės kritika socialinėje erdvėje. Aštrialiežuvės stilistės nesužavėjo naujo sezono „TV pagalbos“ anonsinis klipas. Agnei šia tema išsakius trumpą nuomonę, socialinėje erdvėje netruko užvirti žodžių mūšis.
Sandra Žutautienė
Sandra Žutautienė / TV3 nuotr.

Naujame TV3 laidos „TV pagalba“ anonse nusifilmavo visi laidos herojus iš bėdų traukiantys gelbėtojai, taip pat laidos vedėjai Egidijus Knispelis ir Renata Šakalytė-Jakovleva. Anonse jie dainuoja – kreipiasi į mažą pagalbos laukiančią mergaitę. 

Neįprastas laidos anonsas patraukė A.Jagelavičiūtės dėmesį – kandų komentarą apie čia skambančią dainą ji parašė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. 

„Aš pamačiau „TV pagalbos“ vinjetę – dainą... Aš negaliu to pamatyti atgal... Va čia tai rūgštis...“ – savo „Facebook“ paskyroje rašė Agnė Jagelavičiūtė. 

Jūsų dėmesiui, konflikto objektu tapęs anonsas:

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://play.tv3.lt/embed?id=647796

Stilistės pasisakymas neprasprūdo pro vienos „TV pagalbos“ gelbėtojų – S.Žutautienės – akis. Ji netruko įsivelti į diskusiją feisbuko komentaruose ir buvo A.Jagelavičiūtės užblokuota. Tada „TV gelbėtoja“ suskubo duoti atsaką. 

„Kaip ištverti netektį??? Kaip? Juk sakoma, kad viešojoje erdvėje galima diskutuoti, žinoma, protingai, be įžeidinėjimų, argumentuotai, tačiau... Rodos, taip tvarkingai dėjau mintį prie minties, nieko nepavadinau kitiems įprastai kaip žirniais iš burnos krintančiais epitetais ir panašiai... Net tiesioginės diskusijos neturėjau su minties autore, bet sau pamerkiau lietingą rytą akeles ir žiū – BANAS! Net patarti nebegalėsiu, kad trečiojoje aukštojoje galima įgyti papildomą specializaciją – kitų nuomonių vertinimas ir tinkamas interpretavimas. Kam Tu, Agne Jagelavičiūte, taip su manim padarei? Kodėl tamsiomis spalvomis nupiešei mano „Facebook“ kasdienybę? Liūdniukas“, – socialiniame tinkle rašė Sandra. 

Netrukus ta pačia tema S.Žutautienė prabilo dar kartą – feisbuke pasidalino TV anonso įrašu ir komentavo: „Agne Jagelavičiūte, tau nereik šito anonso žiūrėt atgal – tu geriau jį pažiūrėk „ant repeato“ mažiausiai 3 kartus, o 4 jau pati dainuosi kartu ir ieškosi, kur pasidėjai TV pagalbos uniformą... Kažin, ar dar įlįsi į ją?“  

Kaip žinia, Agnė anksčiau yra dirbusi „TV gelbėtoja“.

O jums ar patiko „TV pagalbos“ klipas? Kaip vertinate? 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius