Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip atrodė eterio žvaigždės, kai joms buvo 20 metų?

LNK televizija naująjį sezoną pasitinka švęsdama 20-ies metų jubiliejų. Sunku įsivaizduoti, kas yra du dešimtmečiai televizijai. O ką veikė laidų vedėjai, kai jiems buvo 20? Kokie jie buvo ir apie svajojo?
Agnė Zacharevičienė, Jonas Nainys, Asta Masalskienė ir Giedrius Drukteinis
Agnė Zacharevičienė, Jonas Nainys, Asta Masalskienė ir Giedrius Drukteinis / LNK nuotr.

Pavyzdžiui, populiariausių žinių vedėja Agnė Zacharevičienė dvidešimties buvo ką tik baigusi dietologiją ir įstojusi į ISM universitetą. „Dirbau marketingo ir renginių vadove restorane „Freskos“, buvau susipažinusi su vyriškiu, kuris po poros metų tapo mano vyru. Turėjau daug grandiozinių planų, bet juose visai nebuvo televizijos – su ja nieko bendro neturėjau. Ta rudeniška nuotrauka daryta iškylaujant su draugais Kernavėje“. 

Asmeninio albumo nuotr./agne2_za_909x1200
Asmeninio albumo nuotr./Agnė Zacharevičienė

Pokalbių laidos „Yra kaip yra“ vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė tuo metu gyveno savo gimtojoje Klaipėdoje ir vaidino „Pilies“ teatre.

„Nuo 18 metų vaidinau. „Pilies“ teatras buvo saviveiklinis teatras, bet kasmet prie jo pradėjo jungtis profesionalai, važinėjome po festivalius, uostamiestyje buvome „reiškinys“, režisierius turėjo savitą, kitokį požiūrį. Nuotraukoje – vienas vaidmenų, kurį vos įkandau. Grimas tamsino paakius, sendino, bet, manau, emocine patirtimi to vaidmens tikrai neįveikiau. 20-metei neįmanoma suvaidinti 40-metės. Svajočiau apie toki vaidmenį dabar, turėčiau, ką pasakyti“.

Asmeninio albumo nuotr./Asta Stašaitytė-Masalskienė
Asmeninio albumo nuotr./Asta Stašaitytė-Masalskienė

Radistas ir galingojo „Lietuvos balso“ vedėjas Jonas Nainys, būdamas dvidešimties, gyveno JAV, Filadelfijoje. „Tai buvo pati pirmoji mano kelionė į užsienį. Iki tol tik vieną sykį buvau nuvykęs, augau Pasvalyje.  Filadelfijoje dirbau pačius sunkiausius ir juodžiausius darbus – buvau indų plovėjas, valytojas, aplinkos prižiūrėtojas, po to pakilau iki šefo asistento, o galų gale tapau itališko restorano padaveju“. 

Asmeninio albumo nuotr./Jonas Nainys
Asmeninio albumo nuotr./Jonas Nainys

Žygimantas Stakėnas 20-ies dirbo bare. „Gyvenau pasiutišką gyvenimą. Dirbau barmenu naktimis pirmame ir geriausiame šokių klube. Po darbų šėldavome, daug pažinčių užsimezgė, pinigų netrūko ir buvau gerokai pašėlęs. Keliavau. Dar nežinojau, kad liko pora metų iki šeimos“, – šypsosi smagiosios „KK2 penktadienis“ laidos vedėjas. 

Asmeninio albumo nuotr./Žygis Stakėnas
Asmeninio albumo nuotr./Žygis Stakėnas

Gintarė Gurevičiūtė juokiasi, kad dvidešimt jai buvo ką tik, todėl daug niekas gyvenime nepasikeitė, nebent tai, kad ji tapo laidų vedėja ir prodiusere. „Čia nuotrauka daryta, kai gavau dovanų Čiobrelį, jis iki šiol su manimi sėkmingai gyvena“, – sako nuotraukoje su Jorkšyro terjeru pozuojanti „Yra kaip yra“ ekspertė ir premjerinės kelionių laidos „Bus visko“ vedėja.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

„20 metų gyvenau Anglijoje su sovietiniu užsienio pasu, nes buvau Lietuvai reikalingesnis emigracijoje. Didžiausia svajonė buvo parašyti knygą, kuri ir išsipildė po lygiai trejų metų“, – apie savo dvidešimtuosius gyvenimo metus kalba „Yra kaip yra“ ekspertas ir LNKGO laidos „DrukTIME“ autorius Giedrius Drukteinis. 

Asmeninio albumo nuotr./Giedrius Drukteinis
Asmeninio albumo nuotr./Giedrius Drukteinis

Rolandas Mackevičius dvidešimties dirbo naktinėje TV1 laidoje „Dušas“. „Mėgau vaikščioti į šokius ir studijavau teisę ir valdymą Mykolo Riomerio universitete.  Maniau, kad būsiu geriausias pasaulyje advokatas. Bet dirbdamas šiek tiek apleidau mokslus, nes televizija pasirodė įdomesnė“, – sako ketvirtą sezoną pradedančio „Lietuvos balso“ vedėjas Rolandas Mackevičius, nuotraukoje įsiamžinęs buvusiais „Dušo“ kolegomis – dabartiniu M-1 ryto laidos vedėju Sauliumi Žvirgždu ir buvusia Marijono Mikutavičiaus žmona Regina Renčeliauskaite.  

Asmeninio albumo nuotr./Saulius Žvirgždas ir Rolandas Mackevičius
Asmeninio albumo nuotr./Saulius Žvirgždas ir Rolandas Mackevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius