-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Radžis neišdrįso per gimtadienį aplankyti senelio Ukrainoje: „Baisu papulti po šautuvu“

BTV muzikiniame realybės šou „Dainuok mano dainą“ šį šeštadienį išgirsime Radži Aleksandrovičiaus gyvai atliktų ir netikėtai suskambusių dainų koncertą. Šou netrūks pikantiškų momentų, o kalba suksis ir apie šiuo metu Lietuvoje itin aktualius klausimus.
Radžis Aleksandrovičius
Radžis Aleksandrovičius / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Šou filmavime išgirdęs, kaip Katažina atlieka jo dainą „Geras vyras“, Radži sugalvojo, kam skirti kūrinį. „Suskambo kaip geras maršas. Skiriu šią dainą visiems, kas eis kariauti už Lietuvą. Kariuomenėje vyrams labai tiktų kas rytą dainuoti šią ūpą keliančią dainą“, – kalbėjo Radži.

Lietuva laukia, kol Seimas grąžins jaunuoliams privalomąją karo tarnybą. Tokiu atveju, pritrūkus savanorių karių, tarnauti tėvynei būtų šaukiami 19-38 metų jaunuoliai. 28-erių Radži pasikeitimų laukia taip pat. Ar jis pats eitų kariauti, jei būtų pašauktas? „Jei mane šauks, nelėksiu kaip akis išdegęs, labai gerai pamąstysiu. Kol kas, manau, mums nėra su kuo kariauti. Bet viskas gali pasikeist“,  – pečiais gūžčioja romas. Radži save laiko lietuviu. „Save laikau ne čigonu, o lietuviu. Mane išaugino lietuvių šeima, Lietuva. Už tai esu dėkingas savo šaliai“.

Ukrainoje, kur vyksta neramumai, gyvena Radži senelis. Vaikinas su juo sako susiskambinantis kasdien. „Prieš porą dienbų buvo jo gimtadienis, pasveikinau. Sveikata pasitaisius, labai laukia, kol atvyksiu pas jį. Bet kol kas dar bijau rizikuoti – karas toje šalyje dar ne visai nurimęs. Nors senelis gyvena ramiame regione, iki jo keliaujant per šalį baisu papulti po šautuvu. Kai bus taika, tada jau tikrai keliausiu“.

Radži dainų koncertas su kariuomenei skirta daina „Geras vyras“ ir kitomis optimistiškomis dainomis – pirmąjį pavasario šeštadienį, 19 valandą, per BTV.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Radžis Aleksandrovičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Radžis Aleksandrovičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius