Ingredientai
Miltai: 500.00 g
Pienas: 250.00 ml
Sviestas: 50.00 g
Cukrus: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Mieles ištrinkite su šaukšteliu cukraus, įmaišykite pašildytą pieną ir palaikykite šiltoje vietoje 20 minučių.
- Kai mielės pakils, į masę įmaišykite plaktą kiaušinį, suberkite persijotus miltus ir druską, ištirpintą sviestą, užminkykite tešlą ir palikite kilti, kol ji padvigubės.
- Tada tešlą dar kartą išminkykite ir padalykite į vidutinio dydžio rutuliukus, iš kurių formuosite bandeles.
- Bandeles galite kepti be įdaro arba įdaryti pasirinktu vienu ar keliais įdarais – vienos galbūt bus pusryčiams, kitos – vakarienei.
- Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30–35 minutes.
PASIŪLYMAI BANDELIŲ ĮDARAMS:
Suskleisti
Kaip gaminti
- Obuolius nuplaukite, nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite kubeliais ir pakepinkite karštame svieste.
- Suberkite apelsinų sultyse mirkytas razinas, citrinos žieveles, cukrų, cinamoną, gvazdikėlius, sukrėskite apelsinų džemą, dar kiek pakaitinkite, išmaišykite ir atvėsinkite.
BANDELIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.
Suskleisti
Ingredientai
Sojų varškės sūris: 200.00 g
Česnakai: 2.00 skiltelės
Sojų padažas: 2.00 valg. š.
Austrių padažas: 1.00 valg. š.
Rudasis cukrus: 1.00 valg. š.
Kaip gaminti
- Smulkiai kapotas česnako skilteles ir išvalytas kapotas aitriąsias paprikas pakepinkite žemės riešutų aliejuje, sumeskite stambiai supjaustytą kopūstą.
- Kai jis suminkštės, supilkite sojų ir austrių padažus, suberkite cukrų ir pipirus.
- Viską pagal skonį pasūdykite, įmaišykite tarkuotą sojų sūrį.
BANDELIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.
Suskleisti
Ingredientai
Sviestas: 50.00 g
Varškės sūris: 200.00 g
Mėlynųjų pelėsių sūris: 250.00 g
Džiūvėsiai: 2.00 valg. š.
Kaip gaminti
- Pievagrybius nuvalykite, susmulkinkite, saliero gumbą supjaustykite, pakepinkite svieste.
- Į masę sukrėskite pievagrybius ir dar šiek tiek pakepinkite.
- Dubenėlyje sumaišykite trupintus sūrius, riešutus, atvėsintus pievagrybius.
- Masę pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir čiobreliais.
BANDELIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.
Suskleisti
DAUGIAU ĮVARIŲ BANDELIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA.