Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Saldžioji idėja: naminiai irisai

Burnoje tirpstantys naminiai irisai
Shutterstock nuotr. / Burnoje tirpstantys naminiai irisai
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Siūlome palepinti savo širdį vaikystę primenančiais saldainiais – irisais. Pagaminti juos namie – be galo paprasta. Vos trys ingredientai, mažai pastangų, kiek daugiau nei valanda jūsų laiko ir štai ant jūsų virtuvės stalo nuostabaus skonio irisiukai.

Prisijunkite prie daugiau kaip 71 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

Ne tik vaikai, bet ir suaugusieji dievina irisus. Jie minkšti, tąsūs ir tiesiog tirpsta burnoje... Aišku, be vargo šių saldainių galima įsigyti parduotuvėse, tačiau ne paslaptis, kad į juos dedama įvairių priedų. Tad jais nederėtų pernelyg piktnaudžiauti. Portalas Ji24.lt siūlo jums puikią išeitį – patiems ir pačioms pasigaminti irisų. Tai lengva ir paprasta kaip dukart du.

Receptas: Naminiai irisai
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
4.2 / 23
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Grietinė: 400.00 g
Cukrus: 400.00 g
Sviestas: 40.00 g
Kaip gaminti
  1.  Į puodą sukrėskite grietinę ir cukrų ir kaitinkite ant silpnos ugnies. Nuolat maišykite masę.
  2. Kai masė įgaus rusvą irisams būdingą atspalvį ir sutirštės (tai įvyks po 60–70 min.), išjunkite viryklę, sudėkite sviestą ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę arbatiniu šaukšteliu dėkite į saldainių formeles.
  3. Laikyti irisus galite saldainių formelėse arba išdėlioti juos ant riebalų nepraleidžiančio popieriaus.

 

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką