Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VIRTUVĖS ĮDOMYBĖS: Linksmesniems pusryčiams

Ar girdėjote posakį, kad dienos nuotaika priklauso nuo to, kuria koja išlipate iš lovos?
VIRTUVĖS ĮDOMYBĖS: Linksmesniems pusryčiams
VIRTUVĖS ĮDOMYBĖS: Linksmesniems pusryčiams / moooh.net, amazon.co.uk ir retroplanet.com nuotr.

Tiek daug „garbės“ vien tik kojoms tikrai nesuteiksime: prisivilioti šaunią nuotaiką ryte padeda ir gerai nuteikiantis žadintuvo signalas, ir šypsena sau veidrodyje, ir smagūs pusryčiai. Kad pastarieji būtų dar nuotaikingesni ir pažadintų mumyse nuoširdžią šypseną, gali padėti ne vienas virtuvės prietaisas, indas ar virtuvės interjero detalė.

1. GAL PUODELIO ARBATOS?

Daugeliui visi rytai ir visi pusryčiai prasideda nuo puodelio kavos ar arbatos, tiksliau – nuo virdulio arba arbatinio. Ar niekada, pildami į jį vandenį, nepagalvojote, kad pirmieji ryto žingsniai virtuvėje būtų kur kas smagesni, jei rankose laikytumėte ryškiaspalvį arbatinuką? Pavyzdžiui, geltoną ir ryškų lyg saulė? Arba gaiviai žalią lyg pavasaris? O gal skaisčiai raudoną?

Kur galima įsigyti? Interneto parduotuvėje „Etsy“.

etsy.com nuotr. / Gal puodelio arbatos?
etsy.com nuotr. / Ryškus arbatinukas

2. KAVA SU ŠYPSENA

Tie nepakeliamai mieguisti ankstyvi rytai, kai praplėšti akis būna taip sunku... Žinote, ką tai reiškia? Jei taip, tuomet šis puodelis tikrai taptų puikiu jūsų ryto „draugu“. Jis, ryte virtuvėje pasitinkantis jus dar miegantis, pamažu prabunda, kai pripildote jį karšta kava (ar arbata). Juk dviem miegaliams pradėti dieną kartu daug smagiau nei vienam, ar ne? O  nenusišypsoti, žvelgiant į tokį mielą puodelio veidą, neįmanoma.

Kur galima įsigyti? Interneto parduotuvėje „Generate Design“.

gnr8.biz nuotr. / Kava su šypsena
gnr8.biz nuotr. / Puodelis, reaguojantis į karštį

3. SIURPRIZAS PUODELYJE

Kas gali būti geriau už puodelį kvapnios arbatos ar kavos? Mes žinome atsakymą! Tai – arbata ar kava, geriama iš puodelio, turinčio slaptą „kišenėlę“, kurioje galima paslėpti pačius gardžiausius sausainius! Tikriausiai niekas neprieštaraus, kad toks puodelis – nuostabus išradimas visiems smaližiams. Reikia tiek nedaug, ir pusryčiai iš karto tampa šimtąkart smagesni. 

Kur galima įsigyti? Interneto parduotuvėje „Urban Outfitters“.

urbanoutfitters.co.uk nuotr. / Siurprizas puodelyje
urbanoutfitters.co.uk nuotr. / Puodelis su sausainių kišenėle

4. PUSRYČIAMS – KIAUŠINIAI!

Kiaušiniai – paprastas ir kasdienis daugelio pusryčių valgis. Juk taip paprasta tiesiog įmušti kiaušinį į įkaitintą keptuvę, o po kelių minučių pusryčiai jau būna paruošti. Tačiau lygiai taip pat paprastai ir greitai galite patiekti kitokius – įvairių formų – kiaušinius. Naudojant specialias kepimo formeles, vieną rytą galite džiaugtis gėlių formos kiaušiniais, kitą  – širdelių, trečią – žvaigždžių formos keptais kiaušiniais. Ir net jei jums nesvarbu, kokios formos yra paruoštas kiaušinis (juk skonis, kaip pasakytų praktiški žmonės, nuo to nesikeičia), neabejojame, kad vaikams tai būtų didžiulė ryto atrakcija, dovanojanti ne vieną šypseną!

Kur galima įsigyti? Įvairių formų ir dydžių formelių galite rasti interneto parduotuvėje „Amazon“.

woroniczaqbik.pl nuotr. / Pusryčiams kiaušiniai
woroniczaqbik.pl nuotr. / Kiaušinių formelės

5. PUSRYČIŲ BLYNELIAI

Pusryčiams valgyti purius, minkštus ir burnoje tirpstančius blynelius mėgsta daugelis. Tačiau ar įsivaizduojate, kaip būtų smagu, jei kiekvienas iš šių blynelių mums šypsotųsi, merktų akį, o gal linksmai vartytų akis, bandydamas  sužavėti mus? Pasirodo, ši misija įmanoma ir nesudėtinga. Kiekvienas galime įsigyti specialią blynų keptuvę ir joje kepti kaip niekada linksmus pusryčių blynelius.

Kur galima įsigyti? Interneto parduotuvėje „Zulily“.

zulily.com nuotr. / Pusryčių blyneliai
zulily.com nuotr. / Linksmų blynų keptuvė

6. SMAGIEJI SKREBUČIAI

Rytais mėgstate pasiskrudinti duonos riekelę? O ar žinojote, kad šios šiltos ir gardžios riekelės jums gali šypsotis? Tikrai gali! Tam tereikalingas specialus skrudintuvas, kurio pavadinimas Happy Morning Toaster jau savaime yra labai iškalbingas ir žada laimingą rytą.

Kur galima įsigyti? Interneto parduotuvėje „Moooh!!“.

moooh.net nuotr. / Smagieji skrebučiai
moooh.net nuotr. / Skrudintuvas Happy Morning Toaster

7. MANO DIDYSIS ŠAUKŠTAS!

Įprasti, kasdien naudojami šaukšteliai tikrai niekada nieko nenustebins ir neprivers nusišypsoti. Tačiau dizaineriai kartais būna labai originalūs ir išmoningi. Prieš jūsų akis – smagūs, linksmi ir kiekvienam nuotaiką pakelsiantys šaukšteliai. Galbūt pusryčių dribsnius, užpiltus pienu, valgyti jais būtų kiek sudėtinga, tačiau visa kita – įmanoma ir kur kas smagiau nei su įprastais metaliniais šaukšteliais. Įtariame, kad vaikų pusryčius šie šaukšteliai paverstų smagiu nuotykiu ir daugiau netektų jų įkalbinėti, kad suvalgytų dar bent šaukštelį.

Kur galima įsigyti? Interneto parduotuvėje „Pryde’s“.

prydeskitchen.com nuotr. / Mano didysis šaukštas
prydeskitchen.com nuotr. / Spalvingi šaukšteliai

8. „NEVALGIUKAMS“

Tikime, kad mažiesiems „nevalgiukams“ pusryčiai būtų daug smagesni ir sotesni ne tik dėl linksmųjų šaukštelių. Dar viena nuotaikinga pusryčių idėja – smagiai besišypsantys indai, kurie tikrai kiekvienam pakels nuotaiką. Ryškios ir spalvingos lėkštės, dubenėliai ir puodeliai labai greitai taps pačiais mėgstamiausiais vaikų indais, o lėkštę pusryčių blynelių net didžiausi „nevalgiukai“ suvalgys labai greitai, norėdami vėl išvysti tą mielą besišypsantį veidą, žvelgiantį iš lėkštės.

Kur galima įsigyti? Interneto parduotuvėje „Amazon“.

amazon.co.uk nuotr. / Nevalgiukams
amazon.co.uk nuotr. / Ryškūs ir spalvingi vaikiški indai

9. KIEK VALANDŲ? 

Po skanių pusryčių daugelis skubame į darbus, mokyklas, universitetus ar ten, kur mūsų laukia ar kur mums tiesiog reikia būti. Todėl, gerdami paskutinį gurkšnelį kavos ar arbatos, žvilgtelime į laikrodį ir... nusišypsome! Taip, laikrodis neabejotinai gali būti puiki ir nuotaiką pakelianti virtuvės interjero detalė – net išskubėdami iš virtuvės kiekvieną kartą nusišypsotume.

Kur galima įsigyti? Interneto parduotuvėje „Retro Planet“.

retroplanet.com nuotr./Laikrodis
retroplanet.com nuotr. / Laikrodis

Štai kiek smagių idėjų jūsų pusryčiams su šypsena! Juk tikra tiesa, kad dideli mūsų gyvenimo džiaugsmai susideda iš mažų smulkmenų, tiesa?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius