-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gandai: „iPhone 5S“ dizainas išliks beveik nepakitęs

Sprendžiant iš internete nutekintų nuotraukų ir jų „medžiotojų“ aktyvumo, fotografuojančių „Apple“ produktus gaminančiuose fabrikuose viską iš eilės, išmaniojo telefono „iPhone 5“ pamaina jau ruošiama masinei gamybai.
Telefonas „iPhone 5“
Telefonas „iPhone 5“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Per gana trumpą laikotarpį internete pasirodė įvairių smulkių būsimo „iPhone“ detalių fotografijų, o vėliau paviešinti ir stambesni fragmentai, kurie leidžia spręsti ne tik apie technines specifikacijas, bet ir įrenginio išvaizdą.

Naujojo „iPhone“ dizainas praktiškai nepasikeis, lyginant su praėjusių metų modeliu. Tai leidžia spręsti tiek korpuso bruožai, tiek nugarinės dalies nuotraukos.

Nuotraukas publikavo puslapis „FanaticFone“, jose galima matyti priekinės „iPhone 5S“ dalies išvaizdą. Pastebimiausias skirtumas – pasikeitusi pagrindinio kabelio konstrukcija, kuris jungia ekraną su motinine plokšte.

Panašu, kad didžiausi pokyčiai išmaniajame telefone „iPhone 5S“ bus susiję su aparatine įranga, pavyzdžiui, turėtume rasti galingesnį procesorių. Ar sugebės „Apple“ su šiek tiek atnaujintu „iPhone“ vėl pasiekti rekordinių pardavimų, turėtų paaiškėti šių metų pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius