-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Išmanioji apyrankė – naujas mobiliųjų įrenginių funkcijas papildantis aksesuaras

„Kickstarter“ verslo projektų platformoje pradinį kapitalą sėkmingai sukaupę amerikiečiai Paulas Hornikxas ir Rudis Beijnenas greitu metu į rinką žada išleisti naują elektronikos aksesuarą – apyrankę, kuri apie įvairius pranešimus išmaniojo telefono savininkus informuos vibruodama bei mirksėdama skirtingomis spalvomis, rašoma Mashable.com.
„Embrace+” išmanioji apyrankė
„Embrace+” išmanioji apyrankė / Kadras iš „Kickstarter” vaizdo įrašo

„Embrace+” pavadinimą gavusi apyrankė prie išmaniojo telefono yra prijungiama bevieliu radijo ryšiu ir vartotoją gali informuoti apie bet kokius pranešimus – gautą SMS žinutę, skambutį, interneto profilių atnaujinimus ar kalendoriaus priminimus.

Vartotojas su specialia programėle galės nustatyti kokiomis spalvomis apyrankė mirksės ir kokiu stiprumu vibruos. Iš silikono gaminamas aksesuaras turėtų būti atsparus vandeniui, o įkraunamas be jokių laidų – įrenginys energija papildomas bus per elektromagnetinį lauką.

„Embrace+” produkto sumanytojams per 45 dienų laikotarpį savo verslo projektui vietoje planuotų 80 tūkst. pavyko surinkti beveik 265 tūkst. JAV dolerių.

Dėvimi elektronikos prietaisai turėtų tapti naujausiu technologijų mados bumu – tiek didelės, tiek mažos mobiliuosius įrenginius gaminančios bendrovės žengia į šią visiškai naują rinką. „Google“ jau yra išleidusi išmaniuosius akinius „Google Glass“, o Japonijos elektronikos gamintojas „Sony“ jau kuris laikas kaip gamina išmaniuosius laikrodžius. Tikimasi, kad pastarojo tipo dėvimus įrenginius visai neužilgo pristatys ir „Apple“ bei „Samsung“ bendrovės.

Žemiau pateikiame Mashable.com parengtą reportažą, kuriame išsamiau pristatoma „Embrace+” apyrankė:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius