Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kritikai giria „Nintendo Wii U“, bet vartotojai susiduria su problemomis

Naujos kartos kompanijos „Nintendo“ žaidimų kompiuteris „Wii U“ prekyboje pasirodė tik prieš kelias dienas, tačiau internete jau pasirodė pranešimų, kuriuose žaidimų kompiuteris peikiamas. Pirkėjai teigia, kad produktas yra nepatikimas.
„Nintendo“ vaizdo žaidimų konsolė „Wii U“.
„Nintendo“ vaizdo žaidimų konsolė „Wii U“. / Kadras iš „YouTube“

Ne vienas žaidėjas, įsigijęs „Nintendo Wii U“ žaidimų kompiuterį, praneša, kad šis kartais „nulūžta“, persikrauna, ar labai lėtai užkrauna žaidimus. Kompanija suskubo reaguoti į pranešimus, tačiau patarimai gali padėti tik iš dalies. Atgal į parduotuvę nešti „Wii U“ kompanija pataria tik tada, kai jis visiškai neįsijungia, o kitu atveju siūloma laukti atnaujinimų, kurie pasirodys netrukus.

Visgi yra ir tokių atvejų, kai žaidimų kompiuteris sistemos atnaujinimą siųsdavosi ir jį diegdavo ilgiau nei dvi valandas. Praradę kantrybę vartotojai jį tiesiog išjungdavo ir vėl įjungdavo, taip įrenginį sugandindami. Nėra aišku, ką tokiems žaidėjams daryti ir ar tokie sugadinti „Wii U“ modeliai į garantinį aptarnavimą bus priimami.

Nepaisant problemų tiek žaidėjai, tiek kritikai giria „Nintendo Wii U“ dėl inovacijų, ypač – revoliucinio valdymo pulto. Visgi tie apžvalgininkai, kurie pasidomėjo žaidimų kompiuterio aparatine įranga, teigė, jog ji šiuo metu gali būti vertinama kaip pasenusi.

Įprastinėje šio žaidimų kompiuterio pakuotėje yra „Nintendo Wii U“ žaidimų kompiuteris su 8 GB atminties, vienas „Wii U GamePad“ valdymo pultas, AC adapteris bei HDMI kabelis – visa tai kainuoja 300 JAV dolerių. „Deluxe“ versijoje „Wii U“ žaidimų kompiuteris turi jau 32 GB talpos, taip pat pridėti dėklai žaidimų kompiuteriui bei pulteliui, o jo kaina siekia 350 JAV dolerių.

Europoje „Nintendo Wii U“ pasirodys kiek vėliau – lapkričio 30 dieną. Kainos mūsų regionui dar neskelbiamos – esą tai nuspręs mažmenininkai. Japonijos rinka „Wii U” gaus tik gruodžio 8 dieną. Apie kitas šalis kol kas nepranešama.

VIDEO: E3: Nintendo Wii U concept trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius