Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Linkomanija“ laikinai nutraukė paramos rinkimą, riboja naujų narių priėmimą

Vienas didžiausių Lietuvos „torrent“ tinklalapių Linkomanija.net šią savaitę savo nariams pranešė, kad laikinai nutraukia finansinės paramos rinkimą. Be to, sulaukęs 200 tūkst. registruotų vartotojų projektas apribojo naujų narių priėmimą – nuo šiol jie bus priimami tik tuo atveju, kai kas nors bus pašalintas iš sistemos.
„Linkomanija“ vėl renka piniginę paramą
„Linkomanija“ laikinai nustojo rinkti finansinę paramą. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Apie tai, kad nutraukiamas paramos rinkimas, „Linkomanija“ pranešė antradienį. „Informuojame, kad iškilo nesklandumų su paramos rinkimu, todėl privalome laikinai (šią funkciją) atjungti, kol bus išspręstos problemos. Kol kas negalime pasakyti, kiek tai truks, tačiau jau šiuo metu „Linkomanijos“ projekto paremti neįmanoma“, – nurodė svetainės administratoriai.

Tai ne pirmas kartas, kai „Linkomanija“ nustoja rinkti paramą. Pernai sausį „Linkomanijos“ sąskaita buvo užšaldyta vienai kompanijai iškėlus ieškinį dėl galimo piratinės produkcijos platinimo. Paramos rinkimą svetainė atnaujino tik po metų.

Šįkart projekto atstovai teigia, kad problemos nėra susijusios su tyrimais ar bylomis teismuose. „Parama atjungta tik dėl techninių nesklandumų ir greitu metu vėl veiks“, – 15min.lt teigė „Linkomanijos“ atstovas.

Privėrė duris

Vakar „Linkomanijos“ komanda paskelbė, kad tinklalapis jau turi 200 tūkst. registruotų vartotojų. Tuo pačiu informuota, kad tai – riba, kuri ateityje nebus peržengta.

Užsiregistruoti projekte gali tik pakvietimą gavę asmenys (juos gali išsiųsti esami nariai). Nuo šiol kvietimą bus leidžiama išsiųsti tik atsilaisvinus vietai – kai kas nors bus pašalintas iš sistemos.

„Linkomanijos“ atstovo teigimu, tinklalapio veiklą užtikrina penki serveriai, kurie didesnės apkrovos tiesiog nepakeltų. „Švenčiame, kad pasiekėme 200 tūkst. vartotojų ribą ir esame tarp 10 lankomiausių tinklalapių Lietuvoje. Kol kas priimti daugiau vartotojų negalime dėl išteklių trūkumo, tačiau kiekvieną dieną atsiranda keletas naujų vietų. Esamiems vartotojams siūlome labiau branginti savo sąskaitas, kadangi patekti bus sunkiau, nei ankščiau. Seni, neaktyvūs ar nusižengę taisyklėms vartotojai yra trinami iš sistemos ir vieta atlaisvinama“, – teigė jis.

Domitės mokslo ir informacinių technologijų naujienomis? Prisijunkite prie Mokslas.IT socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Google+“ ir „Twitter“. Patirkite netikėtų atradimų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius