-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajonių darbas: 70 dienų lovoje ir 13 tūkst. litų per mėnesį atlyginimas

Pasaulyje tikrai yra žmonių, kurie galėtų visą gyvenimą praleisti ant sofos prieš televizorių. Vienintelė problema, tokiems žmonėms vis tiek reikia darbo, kad turėtų už ką išgyventi. Vis dėlto kai kurie žmonės gali šią problemą išspręsti. „The Daily Mail“ rašo, kad NASA siūlo žmonėms kelių tūkstančių dolerių atlyginimą vien už tai, kad jie gulėtų 70 dienų lovoje ir nieko neveiktų.
Lipdukas su NASA logotipu
Lipdukas su NASA logotipu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nors dėl daugelio darbų reikia kaip reikiant paplušėti, šis yra ranka pasiekiamas. NASA ieško savanorių, kurie sutiktų dalyvauti 70 dienų trukmės tyrime. Jo tikslas nustatyti, kaip astronautų kūnus kosmose veikia pasikeitusios gravitacijos sąlygos.

Visiems savanoriams, pasiryžusiems už laisvalaikį ant lovos gauti pluoštą pinigų, reikėtų nuvykti į Hjustoną, nes tyrimas vyks būtent čia esančiame kosminiame centre. Visas 70 tyrimo dienų dalyviams beveik nebus leista pajudėti iš lovos. Per dieną jie praleis 16 valandų šviesoje, o 8 tamsoje.

Kad laikas neprailgų, visiems dalyviams bus prieinami visi dalykai, kuriais galima naudotis gulint: skaityti knygas, žaisti kompiuterinius žaidimus, naudotis internetu. Lankytojai taip pat bus leidžiami. Lovoje net bus galima ir nusiprausti. Į programą taip pat įskaičiuotas ir pilnavertis maitinimas.

Tiesa, per 70 dienų bus galima šiek tiek ir pajudėti, tačiau tik tada, kai mokslininkai norės patikrinti, kokia yra tyrimo dalyvių savijauta. Be to, lovoje bus galima mankštintis, o pasibaigus tyrimui seks 14 dienų reabilitacijos periodas, per kurį visi savanoriai bus vėl integruoti į normalų gyvenimą.

Sudomino šis skelbimas? Kreipkitės čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius