Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje sukurtais žaidimais mėgaujasi milijonai mobiliųjų įrenginių vartotojų

Vilniuje įsikūrusios žaidimų kūrėjos ir leidėjos „Nordcurrent“ sukurtų įvairių mobiliųjų aplikacijų parsisiuntimų skaičius jau perkopė 30 milijonų. Populiariausia „Nordcurrent“ žaidimų serija – „101-in-1“ – daugelyje pasaulio rinkų išlieka tarp populiariausių mobiliesiems įrenginiams skirtų žaidimų.
Išmanusis telefonas
Išmanusis telefonas / 123rf nuotr.

Itin aukštų vertinimų pačių žaidėjų sudaromuose reitinguose sulaukusios serijos žaidimus kiekvieną dieną žaidžia daugiau nei pusė milijono žaidimų entuziastų. Iš viso Lietuvoje sukurtos serijos „101-in-1“ žaidimus žaidžia daugiau nei 20 mln. vartotojų visame pasaulyje.

„Didžiuojamės, kad mūsų kuriami žaidimai visame pasaulyje sulaukia itin didelio žaidimų entuziastų susidomėjimo. Priešingai nei daugelis kitų kūrėjų, mes nesistengiame skirstyti savo vartotojų į atskiras kategorijas ir stengiamės sukurti tokį žaidimą, kurį galėtų žaisti ir anūkas, ir senelis, o žaidimas pasiektų kuo platesnę auditoriją. Mūsų žaidimus galima palyginti su A.A.Milne‘o knyga „Pūkuotuko pasaulis“, kurią mielai skaito ir vaikai, ir suaugusieji“, – sakė „Nordcurrent“ generalinė direktorė Viktorija Trofimova.

Labai sėkminga buvo ir šių metų vasaros pabaigoje išleista „101-in-1“ žaidimų aukštos raiškos (HD) versija, pritaikyta „iPad“ planšetėms. Ši versija mažiau nei per mėnesį net 32 šalyse pateko į populiariausių žaidimų penketuką, o žaidimų parsisiuntimų skaičius pirmąją savaitę perkopė milijoną.

„101-in-1“ HD žaidimų serija itin greitai sulaukė žaidėjų pripažinimo pietryčių Azijoje, Europoje ir Amerikoje. Žaidimai leidžiami anglų, vokiečių, prancūzų, ispanų, italų, rusų, kinų ir japonų kalbomis.

Artimiausiu metu „Nordcurrent“ pristatys ir „Android“ platformai pritaikytus „101-in-1“ HD žaidimus.

Domitės mokslo ir informacinių technologijų naujienomis? Prisijunkite prie Mokslas.IT socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Google+“ ir „Twitter“. Patirkite netikėtų atradimų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius